Daca se poate sa-mi schimbi si mie username-ul in acsa
Multumesc frumos.Cand ai timp.
Eu unul de unde stiu cine a fost inainte? parca era o regula...Daca se poate sa-mi schimbi si mie username-ul in acsa
Multumesc frumos.Cand ai timp.
PhoeniXman, ptr ca nimeni nu are timp sa o faca pe-a politistul, din pacate..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Salut,
Nu e vorba de politist, trebuie doar sa ai putin timp liber pe care sa-l pui la dispozitia seopedia - cum zicea Krumel
In plus, multi "fug de trecut" si uita regula cu intentie sau nu mai au loc in semnatura de alte informatii mai pretioase.
Ma ofer sa fac o situatie centralizata de la inceputul acestui topic (30 de pagini) cu toate modificarile efectuate la nivel de username. Trackback (data-nume-etc)
Daca ideea este imbratisata astept sugestii pentru publicare. Ce posibilitati de publicare vad eu - cel putin in momentul asta :
- Un post dedicat cu drepturi de administrare (sau ceva similar)
- Pagina dedicata publicata pe un site extern
- Un fisier excel shared in google docs
Cheers!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Zimbru, da e vorba de timp. Dar, chiar nu vreau sa ne transformam in urmaritori de useri.
Daca dati reputatii corecte, daca raportati probleme, userii pot fi eliminati sau marcati. Ca sa nu mai zic de topicuri speciale.
Nu ar nimeni timp sa urmareasca un prost care crede ca nu o sa fie prins..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Krumel, fair enough! - era doar o propunere.
Ma bucur, totusi, ca incurajezi mentinerea statutului de forum cu utilizatori responsabili si nu divagam prea mult de la scopul acestuia.
Sa aveti spor!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Salut ,
as dori sa te rog sa-mi schimbi si mie in Bogdan N.
iti multumesc mult
o seara frumoasa
Salut, as dori si eu daca se poate sa mi-se schimbe user-ul.
Din Tosin in Radu.R, mersi fain.
tosin.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)