Nu-mi dau seama cum se poate sa fie asta o problema pentru Cristian, eu zic ca e mai mult o "perdea". In orice caz, comunitatea e asa deschisa spre noi usi si nimeni nu o baga in seama, nasol.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Eu zic sa nu intrati in teorii conspirative. Omul nu are timp acum de Seopedia si nici nu vrea sa scape de el.
Punct
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pentru cei care asteapta sa le fie aprobat contul, am ramas aprox 7 zile in urma cu aprobarile. Aprox. 20 de cereri.
Am fost in concediu, fara Internet, in Bulgaria. Adica am 165 de euro de plata pe Roaming la Vodafone, pentru aprox. 65 MB de trafic, cateva minute pe zi, 5 zile (fara gluma).
Ma ocup de ele astazi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
nu-s hoteluri cu wireless pe acolo?
Cica are wireless, dar in camera prindeam cucu. Doar la receptie jos. Extrem de incomod.
Salut, Crisitan am si eu o prietena care a trimis mail acum o luna si inca nu a primit nici un raspunscu userul iulia sau juels, poti sa te uiti si tu pe request. Merci !
@Carcotas: Si eu am trimis mail tot acum o luna, pe 15.08. Spune-i sa mai astepte, multi oameni vor cont aici.![]()
Carcotas, spune-i te rog sa mai trimita odata. Am avut o problema cu forum-ul si administrarea acestuia, si inscrierile vechi de luni de zile nu mai le avem.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)