Mie prostia mi se pare faza cu "dai banii, dar nu stii sigur daca intrii". Ok, inteleg ca vor doar site-uri de calitate si nu orice tampenie. Dar nu vad cum fac ei evaluarea DUPA ce le dai banii. Adica, daca nu intrii, evaluarea aia costa 300$? La pretul care il cer, puteau avea o echipa care sa faca evaluarea free.
Daca era free probabil trimitea oricine siteul si aveau de vazut multe mii. Nu am auzit sa fi platit cineva si sa ii fi respins listarea .
Cred ca trebuie doar sa ai un site decent , nu unul care sa te faca sa cazi pe spate .
Daca ar fi facut evaluare free inseamna ca suma de bani ar fi platita pentru linkul in sine - link selling - wrong stuff.
Faptul ca un editor face review la siteul tau nu-ti garanteaza includerea.
Back on topic...parerea mea este ca merita sa submiti siteul in Yahoo Dir daca ai english content si bugetul iti permite....link authority and trust factor![]()
din cate stiu, toolurile seo pun accent pe prezenta siteurilor in yahoo director, nu stiu inca cata importanta are pt google
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)