Va salut pe toti!
Este primul meu post pe acest forum, locul de unde am invatat destule lucruri utile.
Deci, multumesc!
Recent am finalizat un director, zic eu - de nisa, pe care sper sa il transform cu timpul in ceva mai mult decat un simplu director, ci intr-un adevarat ghid de cumparaturi. Ma intereseaza sa incurajez discutiile libere pe mai multe subiecte legate de e-commerce, experiente ale cumparatorilor (am vazut si pe aici asa ceva), recomandari, opinii ale comerciantilor, recenzii, etc.
Problema mea cea mai mare acum este ca, datorita lipsei de experienta, abia acum vad la ce m-am inhamat si nu prea vad cum o sa ma descurc singur. Dar asta ar fi o alta problema.
As dori sa il viziteze si oameni mai experimentati si care sa ma ajute cu opinii. Directorul este construit cu Joomla + un plugin platit, Mosets-Tree. Preiau si fluxuri de stiri (ofer mai putin de 50 de cuvinte, deci sper ca nu incalc drepturile de autor).
Astept un semn de la un moderator, sa vad daca pot da link-ul, pentru ca portalul in discutie include si un forum despre e-commerce, lucru ce poate fi interpretat ca si concurenta. Pana atunci, PM, daca se poate.
Va multumesc!
Directorul este www cumparaturi.com.ro

Răspunde cu citat