Salutare.
Nu stiu daca este zona tocmai potrivita, am vazut ca se dau ponturi in Market, insa nu am momentan nu am acces acolo, asa ca am decis sa fac un topic aici.
As vrea, daca sunteti amabili, sa ma ajutati in alegerea unui nume de domeniu pentru un mic 'business' pe care il practic de o perioada buna de timp: inscriere in directoare si comentarii pe bloguri.
Treaba merge bine, comenzi sunt si fara prea mare reclama facuta(poate doar 1-2 mesaje lasate pe forumuri), insa cum detin mult timp liber si posibilitatea de asociere cu inca o persoana, am zis sa ne marim putin orizonturile si sa preluam mai multe comenzi.
Ce idee imi puteti da in acest sens? Nu doresc nimic deosebit, nu vreau sa fac cine stie ce afacere pe acel domeniu...Vreau doar cateva pagini cu oferte, un formular de comanda si cateva mici detalii legate de job si clienti. Asta nu e problema pentru ca deja m-am gandit la un script, de fapt am gasit ceva interesant pe themeforest pentru wordpress, care poate fi adaptat.
Initial ma gandeam la inscrieredirectoare.net sau inscriereindirectoare.net (.com fiind luate). Mai are si altcineva vreo idee?
Mersi anticipat.

Răspunde cu citat