Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Adult Content

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Imi pare rau sa vad atatia oameni interesati sa creeze prostii de site-uri doar pentru a scoate un ban amarat din "obsesia" altor oameni. Arata moralitatea si educatia multora. Un webdesigner serios nu-si poate imprima numele pe un asemenea site. Chiar imi pare rau de voi.
    Boingeanu Ben

xcoder este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th February 2007
    Posturi
    28
    Putere Rep
    36

Implicit

In primu rand va multumesc tuturor pentru raspunsuri si inca mai astept si altele. Inca situl este in faza de analiza.

@Ben, cred ca esti putin prea vehement. In primul rand nu am nici o problema cu obsesia nimanui. Unii au ca obsesie fotbalul, altii literatura, altii matematica, altii programarea, altii sexul.

Discutia de aici as dori sa fie, asha cum cred ca a fost pana acum, pur tehnica. La fel de bine puteam sa vb despre sport si despre obsesia suporterilor de a se "injura" asha cum putem vedea pe siturile de sport din RO. (vorba vine de sport, ca de fapt sunt pline de poze cu femei goale si injuraturi)

Domeniul nu a fost cumparat de mine ci de altcineva acum mult timp, pe la inceputurile internetului in Ro, si eu lucrez ca si client. Omu ma plateste cu X sa-i fac un site de genul asta, iar eu o sa incerc sa-i fac un "produs" cat pot eu de bun.
    Sincer, nici nu stiu daca vreau si de fapt cred ca nu vreau sa apara numele meu pe undeva pe situ asta, ca webdesign sau programare.
    Si nu in ultimu rand numele domeniului, crede-ma nu te poate duce cu gandul la altceva decat la "adult".
    Si nimeni nu te poate obliga sa joci "alba-neagra", sa te droghezi, sau sa faci nu stiu ce alta tampenie. Intotdeauna tentatiile au existat, unii le-au evitat cu un minim efort de gandire, altii nu, altora poate chiar le place.

Numai bine

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SEO siteuri adult
    De zapata_info în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 9th November 2010, 11:33
  2. Cumpar link-uri pentru site-uri cu content adult
    De iSKY în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 7th February 2010, 10:44
  3. SERP factor: Quality Content vs. Code To Content Ratio – vă invit la discuţii
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th November 2009, 14:24
  4. Nisa Adult si SEO
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 12th May 2009, 07:56
  5. Adult Site
    De florin în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th March 2007, 09:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •