Vand 20 articole despre bebelusi. Articolele au 300+ cuvinte.Mai multe detalii in pm.
Pret: 60 Lei
Vand 20 articole despre bebelusi. Articolele au 300+ cuvinte.Mai multe detalii in pm.
Pret: 60 Lei
Bebelusi in ce context? Se pot reformula adica astfel incat sa includa zona de jucarii si carti, eventual educatie?
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Niste example te rog? Plata PayPal ok?
Le voi cumpara eu daca totul e ok!
tosin.
Am cumparat eu acest pachet in urma cu vreo saptamana. Inainte sa cumpar am trimis mesaj privat in care i-am spus ca i le cumpar eu daca articolele sunt unice. Am platit, toate bune si frumoase pana am primit articolele si am vazut ca sunt toate copiate din diverse site-uri.
A urmat un schimb de conversatii in care domnul piciu1993 mi-a zis ca o sa imi dea banii inapoi dar nu s-a mai intamplat nimic.
Tinand cont ca a trecut mai mult de o saptamana si nu imi mai raspunde la mesaje, as ruga un admin sa medieze acesta situatie daca e posibil.
Mereu e dilema asta.
Incearca un pm la moderatori/admini daca nu se rezolva.
Eu lucrez cu plata dupa ce le verific de ani buni si pana acum toata lumea a fost multumita. Inclusiv aici Caut scriitori cu experienta in literatura, limba romana toti cei 5 selectati in prima tura sunt ok cu plata dupa.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu e problema de suma, dar nu-mi place ideea de pacaleala pe forum.
Atata vreme cat toata tranzactia s-a facut prin intermediului pm-ului de pe forum, ar fi ok sa se poata lua atitudine, zic eu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)