Am nevoie de o persoana priceputa la keyword research care sa creeze titluri folosind longtail-uri pentru articole din nisa fashion, perioada toamna 2015, iarna 2015/2016, in categoriile si subcategoriile adiacente: haine dama, haine barbati, incaltaminte dama, incaltaminte barbati, articole copii.
Am nevoie de 50 de daraburi(bucati) in prima faza. Astept ofertele voastre doar pe PM cu exemple de titluri chiar si din alte nise, plus oferta de pret. In functie de cum decurge cobalorarea, vom putea lucra impreuna mai departe pe termen mediu si lung.
In functie de reputatie pot face plata in avans 100% sau partial, iar suma restanta la finalizarea comenzii, plata prin transfer bancar(ING Ron sau Eu).
Ca de obicei imi rezerv dreptul de a refuza fara sa motivez decizia mea, iar din lipsa de timp s-ar putea sa nu raspund ofertelor care cred dpmdv ca nu indeplinesc conditiile mentionate mai sus.
P.S: Voi avea nevoie si de writer pentru articole, cu posibilitatea de parteneriat pe termen mediu si lung.

Răspunde cu citat