Pentru ca am vazut o cerere destul de mare pentru articole la cantitate, de o calitate medie (probabil experienta mea de aproape 4 in content writing va aduce un plus articolelor scrise), am decis sa scriu si articole la 1E.
Astel ca articolele vor avea 200-250 cuvinte si vor fi documentate pe nisa ceruta. Nisele pe care pot scrie sunt : Sport (inclusiv pariuri sportive), Fashion, Comert online, SEO, IT&C, Turism, Auto. Ma pot adapta si la alte nise pe care nu le-am listat inca, trebuie doar sa discutam in prealabil.
Cateva aspecte pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de comanda:
- comanda minima este de 5 articole
- ordinea de livrare este in ordinea cererii
- calitatea este medie cu o tenta ridicata de documentare
- articolele pot depasi 250 cuvinte dar niciodata nu vor fi mai mici de 200, ele fiind targetate la 200-250 cuvinte
- se pot face si in regim de urgenta (in 24h), comanda fiind de minim 5 si maxim 20 articole, adaugandu-se 20 centi la fiecare articol (pentru aceasta modalitate trebuie verificat inainte).
- pentru plata avem : paypal, transfer bancar (BCR sau ING), skrill, cash, etc
Pentru cei care vor sa vada cum scriu, am o lista cu articole pregatite si va pot da link pe PM.
ATENTIE : ROG TOATE OFERTELE SA VINA PE PM, VA RASPUND IN MAXIM 24H.
Pastram topicul doar pentru feedback-uri sau eventuale actualizari ale anuntului.

Răspunde cu citat