Articolele vor fi scrise de mine si vor fi pe mai multe nise. Folosesc viitorul pentru ca imi propun sa mai postez si alte articole, in afara de acestea, pentru a justifica titlul topicului (astazi vor fi mai mult pe juridic).

Daca vreti sa le cumparati, va rog sa imi dati mesaj pe privat. Aici puteti doar sa dati cu pietrii sau sa va spuneti parerea despre articolele cumparate, eventual sa cereti detalii despre continutul lor.

Primele articole:

1) Contractul de editare - 606 cuvinte - 15 Ron
2) Legislatia privind fotografia de portret - 564 de cuvinte - 15 Ron
3) Libertatea de exprimare - 1107 cuvinte - 30 Ron
4) Notiuni elementare privind protectia dr de autor a programelor pentru calculator - 416 cuvinte - 10 Ron
5) Cum folosesc femeile moda pentru a ajunge la putere - 450 de cuvinte - 12 Ron

Articolul 3 a fost scris pentru alt membru de pe forum dar nu s-a mai discutat despre el, fiind pus sub semnul intrebarii. Asadar, mi se pare corect sa ii dau 48 de ore pentru a il cumpara, inaintea celorlalti.

Articolele nu se liciteaza si nu se ofera reduceri. Au prioritate cei care, la momentul in care iau cunostinta de ofertele lor, au mai colaborat cu mine sau suma articolelor (cumulate) este mai mare.