Am nevoie de 10 dolari in Paypal, asa ca va ofer un advertorial pe un site PR 2, 1 k vizitatori pe zi! PA 38! Vand unul singur, primul venit primul servit!
Am nevoie de 10 dolari in Paypal, asa ca va ofer un advertorial pe un site PR 2, 1 k vizitatori pe zi! PA 38! Vand unul singur, primul venit primul servit!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am ramas cu un articol neplatit de la un client, 9 semne care iti arata starea de sanatate, 684 de cuvinte, de vanzare sau posibil advertorial pe site-ul klumea [ dot ] info, pret articol 4 euro, sau advertorial la 5 euro.
In curand vine Mos Craciun, asa ca va ofer 3 advertoriale pe tema asta pe kLumea, PA 28 , 500 + articole, 1k trafic pe zi! Articolele se vor distribui pe FB pe cateva pagini cu Reach -ul peste 700 K.
Scrise de voi, 7 euro bucata!
Am lucrat cu Rapsodia. Foarte serios, recomand.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Ofer doar pana luni 3 advertoriale pe site Fashion, la 25 euro scris de mine. PA = 23 DA = 18, vechime 292 zile. Plata PayPal sau BCR
URGENT!
Va propun 3 site-uri generaliste pentru articole, link-uri sau bannere
1) site1 - > PA 31 IP 134, vechime 3 years, 219 days ago
2) site2 PA 21, IP 81 , vechime 288 days ago
3) Site3 PA 27 IP 98., vechime 4 years, 57 days ago
Pret pachet 3 advertoriale scrise de voi 17 euro, 350 cuvinte minim, 1 link + 1 link pe poza.
Pret link pe toate 3 => 6 euro/luna, minim 3 luni.
Pret banner header pe toate 3 => 8 euro/luna, minim 3 luni.
Ofer doar 2 advertoriale, 2 link-uri si un singur banner!
Inca o colaborare incheiata cu succes, recomand!
Vand advertoriale in peste 400 site-uri cu autoritate mare, pm pentru detalii!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)