Salut,
Asa cum spune si titlul acestui topic, scot la vanzare o tema pt platforma wordpress, nisa cazare, oferte cazare, informatii cazare, etc...
Tema este 100% realizata de mine, deci nu se mai gaseste pe internet de vanzare, nu a mai fost vanduta (pana acum cand postez anuntul)
Demo:
Demo: cazare-online.com
Demo categorie: cazare-online.com/romania/marea-neagra/
Demo local cazare: cazare-online.com/romania/hotel-best-western-savoy/
Specificatii:
1. din admin panel, se adauga cate stele are hotelul, pensiunea, etc...
2. din admin panel, se adauga pretul de cazare
3. din admin panel, se adauga harta unde se afla localul respectiv (hotel, pensiune, etc..) - eu am pus google map
4. din admin panel, se adauga imaginile suplimentare pentru fiecare local de cazare
5. din admin panel, se adauga detalii referitoare la adresa, web site, telefon pt fiecare local in parte
6. in tema am pus si plugin de comment la fiecare local de cazare folosind facebook comment
Legat de pret: pretul este de 50 euro cu drept de revanzare a temei numai de catre mine, 75 euro cu drept de revanzare de catre cel care o cumpara, iar pt exclusivitate (daca o doreste numai o persoana) nu m-am gandit la pret, accept oferte prin pm.
Suplimentar, daca cineva doreste, se poate vinde si impreuna cu domeniul pe care tema este acum demo.