Articole de 300 cuvinte la 1E pentru toti userii cu minim 3 liniute verzi. Comanda minima, 15 articole.Plata paypal sau transfer, inscriere aici.
Versiune printabilă
Articole de 300 cuvinte la 1E pentru toti userii cu minim 3 liniute verzi. Comanda minima, 15 articole.Plata paypal sau transfer, inscriere aici.
iau eu 15 buc, multumesc.
Vreau eu 10 bucati,mersi frumos.
Eu 20. Merci.
Vreau si eu 15. Mersi!
Pardon .. 2 serii de 15 :)
Notat. Voi contacta pe toata lumea pana la sfarsitul saptamanii. Rezolvam cate un pachet si apoi contactam urmatoarea persoana, ca sa nu ne incurcam. Multumesc pentru intelegere. Mai asteptam si alti doritori.
as lua si eu, dar la volumul cerut de colegi si la experienta cu tine din care stiu ca intarzii ... am retineri . Daca imi dai si termen max < 2 sapt iau si eu 15 articole
Termenul e de 1 zi pentru 15 articole. Un calcul scurt care nu include weekend-ul, iti va da exact ziua in care vei primi articolele. Multumesc.
bun, atunci pregatesc temele de abordat
Vreau si eu 50, cum se face plata?
Transfer de preferat, paypal daca altfel nu se poate.
vreau si eu 10.
Minim 15, am repetat.
vreau si eu 20 !
Voi contacta in cateva zile pe toata lumea. Pentru a sti exact cand, calculati 15 articole pe zi din toate comenzile si veti sti exact cam cand.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
150 articole aici + o comanda de 100 articole pe privat = 250 articole. Inca 50 maxim si inchidem.
280 total. Maxim un pachet de 20 si inchidem.
vreau si eu un pachet de 20, daca se poate. cu promisiunea ca revin cu feedback :)
multumesc.
Closed. Veti fi contactati la momentul potrivit. Ne-am apucat de treaba.
@Serban Cristian renunta
12 dec.-Parvan Marian
13 dec.- Puthre
16-17 dec. Antonio Tony
18 dec. avram
19-20-23 dec. felix
26 dec. XZT
27 dec. relansat
dupa, cineva cu 100 articole de pe privat.
Perfect. O sa iti dau subiectele pana de Craciun :)
Eu mi-am primit articole, este genul de persoana care combina cerintele clientului cu ideile sale(ceea ce pe mine ma intereseaza).
Mi-a livrat cate 5 articole pe 3 nise diferite.
Sunt multumit, vom mai colabora, ar fi bine(cred), daca ai face o astfel de oferta periodic(odata pe luna), la 2-3 luni, etc.
Multumesc mult de feedback. Deasemenea, mersi si de propunere. Categoric o sa fie de acum incolo o perioada in care o sa oferim un numar de articole la jumatate de pret. @puthre a primit si el articolele. Asteptam feedback si continuam pe moment cu @avram.
Eu renunt la locul meu in lista si la cele 30 de articole, asa ca toata lumea isi va primi articolele cu 2 zile mai repede ..
PS: Sarbatoare, nesarbatoare, ar fi trebuit sa specifici ca vrei banii in avans .. si daca chiar vroiai banii mai repede, faceai articolele mai repede, nu trebuia sa bagi pe altii in fata ..
Ca sa se inteleaga, nu e vorba de 30 de euro, e vorba de seriozitate si principii ..
Seara buna in continuare!
My bad, nu am specificat insa nu au fost probleme si sper nici sa nu fie cu cei care au ramas. nu cred insa ca are insa treaba cu seriozitatea insa nu vreau sa ne contrazicem. Deasemenea, era vorba despre faptul ca tu faceai plata paypal, ceea ce ducea la aproape o saptamana pana primeam banii.
Pana acum au primit articolele asa dupa cum am specificat, @Parvan Marian si @puthre. Astazi este @avram si urmeaza:
17-18-19 (luni, marti, miercuri) @felix
20 (joi) @XZT
21(vineri) @relansat
22-23 weekend
24-25-26 pauza
27 (joi)- cineva de pe privat cu un pachet
28-29-2-3-4- tot cineva de pe privat cu 100 de articole
@felix nu a raspuns la pm-uri asa ca vom trece la @XZT.
p.s @puthre si @avram au primit articolele. Asteptam feedback.
Eu mi-am primit astazi restul de 12 articole din pachetul de 15. Totul a decurs normal. Recomand si sigur vom mai colabora daca vor fi mai fi aceste preturi.
mai e de actualitate oferta? nu ma intereseaza sa iau articolele acum:) dar plata o pot face acum.
Buna, sunt interesant si eu daca mai este valabila oferta. Multumesc
Este inchis pentru moment. Am trimis articolele la felix, in numar de 50 abia astazi deoarece au fost cam multe. Asadar, vom decala cu 1-2 zile celelalte pachete insa vor ajunge. Urmeaza XZT pe maine si relansat speram in weekend. Multumim.
Am primit articolele, ma voi uita azi peste ele, revin cu amanunte :)
@XZT a primit articolele, asteptam feedback. A mai ramas @relansat si cineva de pe privat cu 100 articole. Cand terminam se poate sa mai continuam. Asteptam feedback de la toti ce carora le-am trimis articolele si au uitat de noi. No offence:D
In cazul in care oferta mai este de actualitate, da-mi si mie un PM. Am nevoie de vreo 15-30 de articole pe nisa IT.
Ofer si feedback!
Trebuie sa tot repet?Citat:
Este inchis pentru moment.
Tocmai ce am primit articolele din partea lui Palaghianu. Am parcurs mai bine de jumatate din ele si pot spune ca sunt incantat, nu multumit. +1 din partea mea :)
Am primit si eu articolele, dar nu am putut sa le citesc pana azi avand un concediu mai prelungit! Sunt articole bine documentate si sunt multumit de ele!
Buna seara. Avand in vedere ca am terminat toate articolele, mai putin apr. 50 de bucati de la o comanda pe privat de care se ocupa o colega, deschidem din nou oferta.
Asadar:
Pret: 1 E art de 300 words
Comanda minima 20 articole
Plata paypal/card in avans
Maxim articole: 100.
1) Eu, 20 de bucãți, revin cu detalii în scurt timp.
Ma intereseaza si pe mine 20 de bucati. Iti trimit un PM cu detaliile.
Daca accepti plata la final iau eu 20 de aricole, daca nu poti oferi altei persoane locul meu, fara nici o suparare.
20 de bucati si eu.
Inchis. Am ajuns la 100 cu tot cu comenzile de pe privat. Anuntam cand redeschidem. O seara buna!
Am primit articolele, încã o datã mulțumit, în ciuda faptului cã articolele pe care l-am dorit necesitau o documentare acerbã.