Azi am primit articolele(20 de buc) si sunt foarte multumit de ele. Recomand.
Versiune printabilă
Azi am primit articolele(20 de buc) si sunt foarte multumit de ele. Recomand.
Si eu sunt foarte multumit. Raport foarte bun calitate/pret.
Multam frumos de feedback. Revenim curand!
Back cu oferta. Tot 1 E pe articol, comanda minima 20 articole. Va inscrieti aici, maxim 100 de articole. Mersi!
1. Vreau si eu o serie de 20 articole. Trimit pe pm detaliile
Banuiesc ca eu nu am dreptul la aceasta oferta... ?
2. Vreau si eu o serie de cel putin 20, o sa trimit mai multe detalii pe PM la noapte.
si eu 20
4. Înscris pentru 20 art.
Pentru moment ne oprim aici. Multumim si garantat, revenim!
Gata examenele la Litere. Ne-am reintregit echipa si mai avem cateva spatii libere. Ma repet: comanda minima 20 de articole, durata de scriere, 2 zile, dupa calendarul inscrierilor. Maxim 100 de bucati si pe seria asta. Multumesc!
Am primit articolele. Preț / calitate excelent. Vom colabora în continuare.
Am primit si eu, de ieri, un pachet de articole. Sunt multumit de calitate si voi mai apela cu siguranta la acest serviciu. Recomand.
Vreau si eu 20 de bucati.
Mai avem asa: diseara alias74, maine kleampa, joi dane1505, vineri-sambata-duminica-luni-marti-miercuri dontedro. Abia de la data asta (27) se continua. Daca e ok pentru voi, va puteti inscrie in continuare.
Ca si calitate sunt ok pt 1E/buc, m-a suparat nepunctualitatea (s-a intarziat 4 zile)
Am primit articolele, sunt foarte multumit de cum au iesit. Recomand cu caldura
Ma bag si eu la rand pentru un set de 20. 27 feb e ok.
Si eu am primit articolele si sunt multumit.
Merci, Andrei.
Multumesc pentru feedback si da, la userul @kleampa s-a intarziat dintr-o neintelegere (nu cu el, la noi in echipa). La inceput le-a luat una din fete si pana la urma le-am scris altfel. Scuze inca o data. Inca mai suntem disponibili pentru alte comenzi.
Vreau eu inca 20.
Daca mai e valabila oferta, da-mi un semn pe PM. Mersi.
Mai sterge-ti din mesajele care le ai in mesageria privata, sa pot sa iti dau anumite detalii ..
Scuze. Nu stiamde ce am raspuns la toata lumea si nu primesc nici un raspuns. Mersi. Merge acum.
am colaborat si am fost multumit de rezultat
palaghianu, mai da o tura de recicle byn la mesaje :P NU pot sa iti trimit ca nu mai ai spatiu.
Articolele scrise de Andrei au avut un raport calitate/pret foarte bun.
Multumesc, Daniel
Am terminat de trimis pentru toata lumea inafara de pachetul pentru @puthre care este in lucru. Cum am reusit sa ne eliberam un pic, mai oferim locuri pentru 100 articole. Asadar:
comanda minima - 20 articole.
maxim de comenzi: 100 articole
plata in avans prin transfer, depunere in cont
P.S Ne-am bucura daca cei care ati primit articolele sa mai lasati cate un feedback. Multumim celor care au facut-o deja.
Eu, 20
Si eu 20.
pentru articole de 500 cuv. care e pretul?
Pentru articole de 500 inca nu avem oferte de reduceri. Pretul e 2,5 E.
vreau si eu un pachet de 40 buc. vb-im pe messenger pt. un pret mai bun ;)
Am ajuns si am sarit deja de numarul maxim de articole. Multumim si revenim cu alte oferte in 2 saptamani.
Cum stai? pe cand primesc si eu comanda? :)
Ti-am trimis mail si PM pe forum, astept macar un raspuns daca nu si articolele!!!!!!!!!!!! am scris cu rosu, poate este mai vizibil.
Ieri s-au implinit 2 saptamani (termenul limita de livrare) de cand i-am dat si eu un pachet mare de facut + avans.
Nici eu nu reusesc sa dau de el. Daca totusi voi reusi sa il contactez ii transmit sa intre si pe forum sa iti raspunda.
Nu am disparut, vin cat de repede la toata lumea...
Salut. Mai vii? :)
Inca astept banii pe care ai promis ca mi-i trimiti inapoi pe 30 apr. pentru articolele pe care nu ai avut timp sa mi le scrii. Raspunde-mi macar pe yahoo sau da un semn de viata pe unul dintre mediile pe care am comunicat pana acum.
Multumesc,
Laurian
Cred ca ai intrat pe lista celor care nu pot onora comenzi!!!, servicii ieftine, nu contest acest lucru, dar fara livrare :) Cred ca trebuie sa ne invatam minte si sa nu mai platim nimic in AVANS!!!