No comment... eu inca astept banii !
Versiune printabilă
No comment... eu inca astept banii !
Palaghianu, cred ca esti dator cu niste explicatii legate de comenzile neonorate si de banii incasati.
Bineinteles. In primul rand, vreau sa se inteleaga faptul ca nu sunt tepar si nu am de gand sa las vreun serviciu neonorat. Am lucrat cu cateva persoane care m-au lasat balta si acesta este motivul principal pentru care am intarziat onorarea comenzilor. La momentul de fata, am fost la Facultate si mi-am retras dosarul pentru a-mi putea rezolva toate problemele, pentru ca altfel nu se poate. Laurian, vei primi banii imediat ce primesc ultima bursa, adica maxim saptamana viitoare. Restul persoanelor care trebuie sa primeasca articole le vor primi imediat ce reusesc sa le fac. Tot ce cer este ingaduinta pentru situatia in care ma aflu la momentul de fata. Multumesc mult!
palaghianu, ai toata intelegerea mea, eu te astept, ca si prioritate, pune-ma ultimul pe lista. Rezolva cazurite prioritare.
Multumesc din suflet. O sa fac tot ce-mi sta in putinta sa demonstrez ca nu sunt tepar si ca niciodata nu as putea sa profit de banii munciti ai altcuiva.
Serios? Atunci cum se face ca am primit 100 de articole absolut penibile? (crede-ma, nu e doar parerea mea, am aratat cateva si colegilor de forum). Uite, sa nu zici ca sunt subiectiv, esti de acord sa postam cateva dintre acele articole si sa vedem ce parere au ceilalti? Daca parerile iti vor fi favorabile, imi retrag toate cuvintele si vei avea si scuzele mele prezentate public.
Daca palaghianu lucreaza foarte ieftin si mai si intermediaza lucrarile normal ca se ajunge la oameni care lucreaza foarte ieftin si foarte slab.
Palaghianu, eu nu te-am facut sau povestit ca esti tepar.
Eu consider teapa cand dau banii si nu primesc nimic, la tine este vorba doar de intarziere.
E...in cazul asta eu pot sa zic ca la mine este vorba de teapa, din pacate! Este prima teapa pe care o iau pe Seopedia !!
Banii i-am dat pe 25 martie si nu am primit nimic nici pana in ziua de azi :(( , nici macar un semn in care sa imi zica cand imi da banii...sau ca nu mi-i mai da...sau ceva acolo...sa vad ca mai existi
asadar imi permit sa te cataloghez drept TEPAR !!!!!
deci sa inteleg ca nici eu nu mai primesc nici un articol?
Sant la dactilografiat :)
Palaghianu... Oamenii asteapta un raspuns lamuritor. :whistle:
@Krm...ba tu poate primesti :) eu sigur nu mai primesc...m-am resemnat deja. Tu cand ai dat banii?
inainte de 25 martie. pana pe 24 aprilie mi-au fost livrate si publicate tot de el 7 articole. mai are nu mai stiu exact cate:) ca am si uitat cati bani i-am trimis. dar o sa caut un extras de cont.
as fi fost si eu interesat de oferta..dar din cate vad...e jos totul...
toti sunt interesati, de aici si falimentul acestui business. vorba aia, cine "plm" sta sa-ti scrie pe 1 euro articole? :D mai ales cand poti sta la bodega sa bei bere rece din banii alora care ti-au platit in avans articolele. sau cine stie pe ce plaje o misuna la ora asta :D
Probabil. Tu stii mai bine. Eu am cumparat de vreo patru ori pana acum. de fiecare data ieftin. Si concluzia a ramas invariabil aceeasi: cat dai, atat face :). A trebuit sa le retusez la greu. Deci alt timp pierdut. In fine, fiecare isi pretuieste timpul in felul sau.
Mai conteaza ca sunt proaste sau cum sunt? Aici vb-im de cu totul altceva - de bani furati...nu de calitatea articolelor...
lawrians, daca eu iti trimit niste articole complet inutile, tot bani furati se cheama. Doar senzatia va fi alta, rezultatul e acelasi.