Salut,
Am inceput colaborarea cu Andrei (palaghianu) pentru o serie maricica si vreau sa-l felicit pentru modul profesional de lucru.
Succes in continuare
Salut,
Am inceput colaborarea cu Andrei (palaghianu) pentru o serie maricica si vreau sa-l felicit pentru modul profesional de lucru.
Succes in continuare
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Un pachet de 5 articole gatapentru @Geo77, unul de 60 de articole pentru @hobbart, unul de 40 de articole pentru @Roxana N. In lucru inca un pachet de 10 articole pentru @phunks, unul de 7 articole pentru @Cristian D, unul de 60 de articole pentru @lovelife. Astept feedback din partea celor care au primit articole de la noi.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Terminat 7 articole pentru @Cristian D.
Multumesc palaghianu!
Diseara revin cu feedback ca n-am acces la mail aici.
Asa cum am promis am revenit cu feedback. In mare, articolele sunt ok, mai sunt chestii de corectat de catre mine, virgule sau dezacorduri, dar nu e ceva grav, sunt sigur ca sunt doar scapari. Ce nu mi-a placut este faptul ca s-a inspirat prea mult din site-ul care i l-am dat exemplu si astfel ma regasesc cu o mare parte din articole rescrise strict pe acelasi subiect, o sa trebuiasca sa le gasesc utilitatea pe alte site-uri, din pacate. Ar mai fi faptul ca s-a abuzat de tinutele de toamna, in conditiile in care toamna a cam trecut, 5 articole din ce-am observat la o citire fugitiva au legatura cu anotimpul.
In mare, e OK, la banii astia nu prea am ce sa comentez.
@Cristian D
Ma crezi nu-mi sa cred ceea ce spui?
De ce spun asta?
Pai din cate stiu Andrei este un perfectionist, o persoana capabila sa corecteze si pe alti.
Am observat asta din prezenta lui pe mai multe forum-uri.
Oricum nu te supara acuma, este doar o parere pe care doream sa o impartasesc,nimic mai mult!
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Vrei sa-ti dau forward la articole?
Stai linistit, te cred, probabil nu le-a scris el, nici n-ar avea cum sa scrie atatea articole de unul singur.
Si mi s-a cerut un feedback, nu cred ca e o regula sa dam toti numai feedback-uri pozitive sau negative.
Multumim pentru feedback. @Marian, mersi si tie pentru interventie insa eu nu vreau nici un fel de certuri. Omul si-a spus parerea lui despre articole, o respect insa nu inseamna ca nu o am si eu pe a mea. Articolele tale au fost scrise de o colega din echipa si se poate sa ai dreptate cel putin pe parte cu tinutele de toamna si micile greseli de tastare sau dezacorduri. Multumesc!
PS. Marian, nu mai ai spatii la mesaje.
Sper sa n-o iei ca parere de rau palaghianu, chiar nu e o problema majora. Greselile sunt mici scapari, nu cred ca au fost facute din nestiinta, tocmai ce-am mai recitit cu atentie articolele.
Articolele sunt de o calitate buna si cu siguranta vor fi de folos. In mare e si vina mea, probabil ca ar fi trebui sa-ti dau cate un subiect pentru fiecare articol, ca sa evitam astfel de confuzii.
La acest pret chiar recomand, articole ok si livrate in aceeasi zi in care am fost "programat" pentru inceperea task-ului.
Multumesc. Inca mai avem locuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)