Public o serie de articole (nu multe) scrise de noi a cate minim 500 cuvinte pe unul dintre site-urile care le detin in limba romana Pripon.ro . (nu voi scrie ce nise accept doarece pe acest blog am o gama destul de variata de articole - exceptie fac ultimele scrise doar cu produse IT/electro etc. - exclus site-urile de warez, adult).
Articolele vor include maxim 2 link-uri externe spre site-ul care doriti sa-l promovati si vor fi publicate in maxim 72 ore de la data comandata.
Pretul pentru fiecare articol este de 10 euro, insa pentru primii 3 utilizatori cu reputatie verde pe acest forum voi oferi un discount si le voi publica la pretul de 7 euro.
[oferta se adreseaza doar comunitatii Seopedia]
edit: De asemenea fiecare articol va fi postat automat pe twitter si pagina de facebook a site-ului.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
edit2: Am analizat putin posibilitatiile si pentru primii 5 utilizatori care comanda acest pachet vom oferi la acelasi pret inca un articol de 500 cuvinte care va fi publicat pe un director de articole romanesc aleator (sau la alegere pe un blog nou creat pe platforma blogspot.com sau wordpress.com) cu link spre articolul publicat pe pripon.ro - un impact mult mai sigur in Google.
Asadar 2 articole cu un total de 1.000 cuvinte pentru site-ul pe care vrei sa-l promovezi la pretul de 10 eur/buc.

Răspunde cu citat