m-am intors acasa, sunt online.
Versiune printabilă
m-am intors acasa, sunt online.
toata luna iulie este full, urmatorul spot, in jur de 1 august.
Daca accepti nise de jocuri vreau si eu un pachet de 5 bucati pentru cand poti lucra.
edy am 180 articole comandate, daca ti e ok sa ti public la pas de 5 zile, atunci pot lua comanda ta.
Pe 20 incepe Iski sa-mi posteze, am comandat la el 5 bucati. Imediat cum termina el poti incepe sa postezi tu. Pana atunci iti pot efectua plata, scrii articolele, si te anunt eu cand postam. Si da, este foarte ok sa postam unul la 5 zile.
Pana in 10-15 septembrie sunt full, daca voi avea o fereastra va anunt aici. Spor!
Salutare !
Vreau si eu, domeniul este vast, ma intereseaza articole legate de flori. Este ok cu tine ? Si evident, cand :) ?
R.
Salut, cum spuneam mai sus, pot sa incep lucrarea ta in septembrie. Daca vrei mai rapid vezi serviciile similare ale colegului iSKY.
Am finalizat lucrarea cu Kidu (20 de articole) pentru unul dintre site-urile mele si sunt in curs cu 20 de articole pentru un alt site. Rezultatele pozitive au aparut, exact asa cum ma asteptam, datorita calitatii si unicitatii articolelor.
Multumesc si cu siguranta vom mai colabora si pentru alte proiecte.
lawrians: multumesc pentru aprecieri.
Am un loc liber in perioada urmatoare, ma intereseaza o serie de minim 20 articole.
Se pastreaza aceeasi conduita: articole de 5-700 cuvinte, publicate la 3-4 zile, corect gramaticale, formatare, linkuri. Toate linkurile articolelor vor fi urmarite in indexare, primesc doua randuri de ping si se formeaza rss feed. Majoritatea articolelor vor fi preluate pe pagini facebook cu multi fani.
Am atins 800 articole scrise si publicate. Cred ca este cea mai buna recomandare ;)