Scuze, am neglijat sa updatez info, am un loc liber la sfarsitul saptamanii, minim 10 buc, 7euro/articol, conditii standard.
Versiune printabilă
Scuze, am neglijat sa updatez info, am un loc liber la sfarsitul saptamanii, minim 10 buc, 7euro/articol, conditii standard.
Multumesc pentru colaborare . ( Apreciez faptul ca s-au facut modificari pe parcurs in functie de ce am cerut iar site-urile pe care s-au postat articolele par ok - sunt pe nisa care am cerut sa fie publicate. )
Raportul pret/calitate mi se pare bun.
Am primit si eu comanda de 10 bucati. Articole bine scrise si publicate intr-un interval de o luna.
Pentru cei ce nu au timp/talent la scris, si nu numai, este foarte buna oferta.
Multumesc pentru serviciu.
dragusind, florian g: va multumesc pentru aprecieri
Pachete speciale cu incepere imediata*
- Serie de 30 articole la 6 euro bucata cu 5 preluari(reclame)** in pagini Facebook cu un total de peste 500.000 fani
- Serie de 40 articole la 7 euro bucata cu fiecare articol in parte preluat pe pagini Facebook cu un total de peste 500.000 fani
*: mici restrictii functie de nisa dorita de dvs.
**: dvs stabiliti formatul reclamei ( text, foto, link ) si intervalul de postare.
Revenim la oferta obisnuita, minim 10 buc, 7euro/articol, conditii standard.
Tocmai am terminat 2 pachete a cate 15 articole. Articolele sunt de calitatea cu care ne-ai obisnuit (super ok) si bineinteles s-a observat si efectul lor in SERP.
Multumesc,
Laurian