urmatoarea perioada full, primul termen liber preconizat, 5-10 oct.
Versiune printabilă
urmatoarea perioada full, primul termen liber preconizat, 5-10 oct.
se poate incepe din 5? 20 buc (prajituri )
sry, am 300 art de facut, cred ca nu avem timp urm 2 luni.
salut,
doresc sa rezerv o serie de 30 de articole pt nisa piese auto;
de cand se poate incepe si care e oferta curenta de pret?
Doua spoturi libere :
-minim 30 buc incepere in 2 zile
-minim 10 buc incepere sapt viitoare
Conditile obisnuite de aici.
oferta speciala
serie de 20 articole la 6 euro bucata
serie de 30 articole la 5.5 euro bucata
serie de 40 articole la 5 euro bucata
Scrise si publicate in aceleasi conditii de mai sus, incepere de sapt viitoare, plata in cont bancar la curs BNR. PM sau mail cristian at seoserv ,ro
Ofera s-a incheiat, revenim la conditile normale
- Concepem articole de 5-600 cuvinte, originale si documentate in lb romana.
- Inseram un link catre index si un link catre o categorie/pagina/articol ( pentru efect maxim | putem promova secundar si pagina de facebook/twitter )
- Publicam in directoare de articole si setam elemente meta si keywords (daca e posibil) in ritmul de un articol la 3-4-5 zile.
- In unele cazuri putem propune postarea articolelor pe siteuri din reteaua proprie daca avem nisa asemanatoare (fara costuri suplimentare). Este un serviciu complementar si nu obligatoriu.
- Linkurile (articolelor) obtinute primesc 2 randuri de ping, sunt facute feed si uploadate catre 27 rss engines.
- Majoritatea articolelor sunt preluate pe pagini Facebook cu peste 100.000 fani.
Ramane un pret unic de 7 euro / articol cu serie minima de 10 articole in comanda.
Cele 1.100 articole (comandate de voi) scrise si publicate ne recomanda.
Desi cu intarziere, doresc sa-i multumesc lui Serban pentru treaba profesionist facuta pentru un site, prin scrierea unor articole si publicarea lor.
Articolele sunt foarte bine documentate, si sunt cu mult peste tot ce am mai platit .
Deci il recomand, atat pentru stilul profesionsit de colaborare cu clientii cat si pentru munca sa.
Multumesc pentru aprecieri Bogdan.
Oferta speciala pentru seriile 30/40:
minim - 30 articole la 6 euro/art
minim - 40 articole la 5.3 euro/art, Bonus : promovarea tuturor articolelor pe Facebook catre 300.000 fani.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mai am un singur spot pentru serie 30/40.