As dori si eu sa ma inscriu cu un set. Multumesc.
Versiune printabilă
As dori si eu sa ma inscriu cu un set. Multumesc.
M-am decis sa modific un pic structura de preturi, in principal pentru ca sunt nevoit sa suplimentez sursa de articole.
Pentru pachetul minim de 5 articole, pretul va fi de 7.5e per articol.
Pentru pachete de 6-10 articole, pretul va fi de 7e per articol
Pentru pachete de 11-25 articole, pretul va fi de 6.5e per articol
Pentru pachete de peste 25 articole, pretul va fi de 6e per articol.
Se pastreaza aceeasi conduita: articole de 5-700 cuvinte, publicate la 2-4 zile, corect gramaticale, formatare, linkuri. Toate linkurile articolelor vor fi urmarite in indexare, primesc doua randuri de ping si se formeaza rss feed. Va rog inca odata sa respectati formatul personal al acestui serviciu, nu cereti 3-4 linkuri in articol, nu cereti aceleasi 2 linkuri in 20 articole, samd. Din acest moment voi considera joburi in asteptare cele la care am toate detaliile pentru creearea articolelor si sunt achitate.
Joburi viitoare
Toto > job deja platit, se pastreaza preturile
lawrians > al doilea job, se pastreaza pretul vechi.
croif
BabBarDeL
mamulea
IoanDorneanu
Prodan_13
Edy12006
Gabi911
Cei din lista vor fi contactati pentru detalii.
O intrebare pe care am uitat sa ti-o pun in mesajul privat si pe care consider ca si ceilalti utilizatori o vor gasi folositoare.
Articolele se "cumuleaza"? Adica pot comanda 30 articole pe nise si pentru site-uri diferite dar sa beneficiez de pretul dedicat unui numar mai mare de 25 articole?
desigur, se pot cumula, in ideea sa avem totusi un minim de 5 pentru o nisa.
am un loc liber din 25 mai.
s-a ocupat, mai vedem dupa 1 iunie.
fix 500 de articole au fost scrise si publicate in aceasta oferta, inca 140 urmeaza.
Sunt foarte multumit de servciiile lui Kidu. Din cauza asta astept sa ma programezi pentru un nou set :P
multumesc prodan, momentan e full, daca te decizi, te astept cu comanda, putem incepe in jur de 10-12 iunie.
trece-ma si pe mine pe lista
Am colaborat si eu cu Kidu.
Foarte bune articolele pentru pretul platit.
Recomand.