Salutare,
Cumpar linkuri in articole deja scrise, pentru siteul din semnatura, cu urmatoarele ancore: laptopuri ieftine, telefoane ieftine si tablete pc ieftine. Plata se va face prin paypal.
Astept oferte.
Salutare,
Cumpar linkuri in articole deja scrise, pentru siteul din semnatura, cu urmatoarele ancore: laptopuri ieftine, telefoane ieftine si tablete pc ieftine. Plata se va face prin paypal.
Astept oferte.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Salut. Te intereseaza sa cumperi ceva pe acest blog? Daca da, astept un pm. Multumesc.
O seara placuta.
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
dar advertoriale doresti? ai oferta in linkul din semnatura...
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Daca ai deja un articol, iti pot publica gratuit pe Orsova, desi mai ai un articol aici. Mai ai si un link. Vrei sa-i schimb anchor-ul cu un alt keyword precizat de tine?
Vand Advertoriale (pr 5)
Am trimis PM.
o sa iti pun eu gratuit, pe mai multe bloguri, cand o sa am timp sa scriu si articole corespunzatoare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
doar linkuri.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
vb pe mess
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
scriu eu articolele si revin in cateva zile. spune-mi cate sa scriu. ms mult. iti sunt dator pana peste cap.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Am colaborat pentru 3 linkuri intr-un articol. Recomand cu caldura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)