Ti-am dat PM.
Ti-am dat PM.
O sa iti trec si eu gratuit pe 2 bloguri zilele astea, am sa-ti dau mesaj privat.![]()
in progress...
unul gratis de la mine pe broski.ro . daca ai articolul scris.
Te pot ajuta si eu cu 3 posturi gratuite pe :
Telefoane Ieftine
Vrem | Informații
Recomand
Dupa ce le scri sa mi le trimiti prin pm si o sa le postez in cel mai scurt timp !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Thanks everyone. I will write all those articles but unfortunately it will take me some time. I will get back on you after I finish them. Thanks again.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Am 6 site-uri unde pot publica articole si unde nu ti-am publicat pana acum, stiu ca pentru tine este un efort prea mare pentru a scrie articolele,
Si nu absolut nici o datorie fata de mine, aveai o datorie doar daca faceam asta interesat pentru a primi ceva inapoi, si nu am nici un interes.
Pentru cei care vor sa ii faca articole contra cost, inainte de a stabili pretul va rog sa cititi cu atentie aici Despre Mine | Pret Mic si apoi luati deciziile
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Claudiu ti-am mai dat si eu un pm de dimineata cu blogurile unde iti pot publica articolele gratuit.
Din pasiune, fotograf
Am colaborat. Totul a decurs ok.
Balauru' - iti recomand articole scrise in iulie si iunie 2011. Nu ma intreba de ce ca nu stiu sa explic in cuvinte
Poti oricand sa apelezi la articolele de pe site-urile mele. Exceptie fac advertorialele - acolo nu ne bagam ca am promis oamenilor ca le las asa.
Cado - Proiector de buzunar ACER | Oferte Noi
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)