O persoana draga mi-a cerut opinia dar eu n-am folosit niciodata Blogger:
Am o nelamurire, poate stii tu : aveam o blog cu poze cu modele de unghii. Pozele au fost luate de pe tot felul de site-uri, dar sub fiecare am pus sursa. Mai puneam si un mic text la unele. Saptamana trecuta mi l-au blocat de la blogger..ca vezi doamne robotii l-au gasit ca fiind spam. Aveam multi vizitatori pe ala .. Aveam reclama leaderboard sus, in stanga un banner vertical.. dar in fiecare articol am pus o recama contextuala, text sau imagine.. Oare din cauza contextualelor mi l-au blocat? au fost prea multe? idiotii...
De pe TOS-ul Blogger:
Spamul: În Blogger există mai multe forme de spam, toate putând conduce la ștergerea contului sau a blogului. Printre acestea se numără blogurile create pentru a atrage vizitatori pe site-ul dvs. sau pentru a modifica poziția acestuia în listele de căutare, postarea de comentarii care promovează site-ul sau produsul dvs. pe blogurile altor persoane și crearea de schițe plecând de la conținuturi existente în alte surse, având ca scop principal generarea de venituri sau de alte avantaje personale.
Cred ca stiu despre ce este vorba dar va intreb ca sa fiu sigur. Care sunt motivele suspendarii?
Merci.

Răspunde cu citat