ai pm somnule!
De la somnulescu, pentru ca nu poate sa posteze aici:
Salut, campania de ajutorare pentru Alexandra a mers destul de bine pana acum, insa se poate si mai bine. Mai aveti 1 saptamana pana cand puteti dona 5 euro in schimbul unui advertorial.
O data cu PR Update, Blogul a crescut la Page Rank 4 (fata de 3) si la un scor de 774.178 pe Alexa - asta ca sa vedeti ca primiti ceva de calitate.
Din cauza ultimelor reguli ale forumului, nu pot sa postez personal aici, insa raspund la PM. (Paul, ai PM!)
Multumesc
As vrea sa donez si eu...cine scrie advertorialul? ca daca trebuie sa-l scriu eu...ma lipsesc...doar dau banii si gata...
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Vreau sa ajut si eu, asa ca ofer 10 Euro pentru un advertorial pe somnulescu.com
Astept PM cu detalii, m-ar interesa sa fie scris de tine deoarece nu am timp eu.
si eu vreua sa donez 50 de euro pt 5 advertoriale. Si daca totu e ok, cum sper, mai revin cu inca 50.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am discutat cu cei care s-au aratat interesati pana acum. Campania a mers bine, mai sunt 4 zile.
Vreau sa va zic ca e posibil ca unele articole, daca vor fi comandate pe 30-31, sa apara dupa aceasta data, in functie de volumul cererilor.
Pana acum stam bine, peste 40 de euro si 150RON, bani care vor ajunge la Alexandra!
e bine sa ajuti, felicitari pentru initiativa
Asa este Florin,
Oricum, campania s-a incheiat: Va multumesc in numele Alexandrei | somnulescu.com
Am reusit sa strang (folosind doar blogul personal) 70euro care i-am donat deja prin paypal si aproximativ 250RON (astazi vad suma exacta) care vor fi donati in cursul zilei de astazi.
Foarte frumos gestul tau. Sa iti ajute dumneazeu sa iti fie de bine
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)