Vand baza de date cu 1200 de jocuri in flash....Pentru cine doreste nu ezitati sa ma contactati...
Vand baza de date cu 1200 de jocuri in flash....Pentru cine doreste nu ezitati sa ma contactati...
Cat vrei pe ea? Ca sa vad cat pot sa iau pe o baza de date cu 3100 de jocuri in flash. Cineva interesat ?![]()
jocurile au fiecare in parte o desciere unica? sau e doar nume joc? sau sunt luate direct de la altii?![]()
Alin, nu vreau sa-ti stric afacerea, insa cu genul asta de proiecte nu o dam inainte nici intr-o suta de ani. Sunt convins ca jocurile sunt imprumutate de pe torrente, in timp ce creatorii lor nu castiga nimic din munca lor.
Pentru potentialii cumparatori: cumparati pachetul... ca sa ce? think about it.
just my 2 cents.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Nu e nici o afacere...ca fi convins ca asta nu se numeste o afacere..!!..pachetul l'am cumparat tot cu 10 USD de la AV ARCADE v4.0.2 pentru a-mi face un site de jocuri..insa nu am mai dispus de timp sa ma ocup de site in concluzie doresc sa vand aceasta baza de date!..
Pachetul include Thumbnail si MySQL fille.
un business real sigur nu e un site de jocuri cu o baza de date care mai e pe xxxx site-uri
dar pentru experienta ca webmaster e un inceput sa ai un site al tau, sa inveti cum sa-l promovezi/optimizezi...
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)