Dupa mult timp si chinuiri .. am ajuns, in sfarsit, sa lansez v2.0beta a proiectului meu principal: clujlife.com
Va invit sa-l vizitati si sa-mi oferiti o parere.
Mentionez ca ruleaza in continuare pe platforma de wordpress![]()
Dupa mult timp si chinuiri .. am ajuns, in sfarsit, sa lansez v2.0beta a proiectului meu principal: clujlife.com
Va invit sa-l vizitati si sa-mi oferiti o parere.
Mentionez ca ruleaza in continuare pe platforma de wordpress![]()
Parerea mea personala: nu-mi place.
"Ultimele galerii foto" se cam pierde prin bannere.
Faptul ca nu are un chenar sau ceva il face sa-mi para complet dezorganizat.
Sectiunea cu parteneri e prea mare.
Prea multe bannere pe prima pagina.
Prima pagina si subpaginile nu formeaza un intreg - de parca ar fi doua situri diferite.
Cam atat la prima vedere.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Nu vreau sa fiu rautacios.. dar parca ai luat niste imagini si le-ai trantit acolo.
1. In header ai senzatia ca-s 2 logo-uri: logo - Evenimente in Cluj Napoca si logo - CluijLife.
2. Dupa meniul din header.. urmeaza o amestecatura de imagini si playere, care nu fac altceva decat sa ma oblige sa dau click pe X ptr a inchide. (poate ca nu toti reactioneaza la fel)
3. Pe la mijlocul paginii.. ai senzatia ca incepe alt site. Meniul acela este vinovatul.
4. Footer-ul e jenibil rau de tot. Inteleg ca site-ul are multi parteneri,dar puteai sa gasesti o modalitate mult mai estetica pentru a-i enunta, ci nu sa ocupi atat spatiu. Ori micsorai logo-urile lor, ori le puneai link-uri.
Poate-s eu dus cu pluta si nu-mi place... totusi sa vedem ce pareri au si ceilalti utilizatori seopedia.
LE: deci nu-s singurul care crede asta.
Din punctul meu de vedere destul de dezorganizat si de aceea nu am rabdare sa urmaresc continul, care poate sa fie interesant dar total inaccesibul.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Trebuie sa fiu de acord cu parerea celor de mai sus, este dezorganizat, nu stii unde sa te uiti prima oara.Incearca sa il faci mai accesibil, sa nu piarda un utilizator 3 minute sa isi dea seama ce si cum ..
Succes, si trebuie sa iei aceste feedback-uri ca pozitive pentru site-ul tau, si nu personal.
Hmm..ar merge o lada de bere
E intradevar ca prea web 2.0. Dar arata bine zic eu.
Este o regula pe care si eu mi-o tot spun: vizitatorul va cauta raspunsul cel mai rapid si cel mai la indemana scanand pagina si nu citind-o. Deci daca-ti imaginezi ca vizitatorul va citi ce scrie pe primele bannere (in afara de cel cu bamboo) eu zic ca te inseli. Privirea lui e mai rapida decat orice scanner existent si degetul de pe rotita de la mouse in miscare continua.
De ce? In primul rand pagina trebuie sa fie ca un afis, (lizibil, clar si concis). De ce nu facem design la afise cu 100 de tipuri de fonturi? Tocmai ca se instaleaza deruta.
Primele bannere de pe site, avand in vedere ca au in fundal diferite afise, multe tipuri de fonturi si culori, provoaca un discomfort vizual. Trebuie intr-adevar sa te concentrezi putin sa deslusesti ce e acolo. Si dupa cum am spus, comoditatea vizitatorului primeaza.
Footerul ocupa prea mult din pagina, iarasi prea multe forme si culori. Exista tipul acela de footer cu logo BW cu transparenta si la mouse over se coloreaza. Nu degeaba multe situri preiau stilul respectiv. Si oricum ceva mai mici.
Ca o concluzie, daca piesele din acest puzzle sunt aranjate altfel, ochiul vizitatorului va sta linistit.
A da, si sunt 3 tipuri de meniuri orizontale, din care unul seamana cu bannerul vecin. Asta iar nu-i prea bine.
Ultima modificare făcută de Sebastian; 21st May 2009 la 17:06.
da si eu am impresia ca parca ii lipseste, nu stiu, conturul :-?...
@Prometeu da, asta era cuvantul pe care il cautam![]()
multumesc ! o sa iau in considerare cateva precizari si voi incerca sa rezolv problema cat mai repede
ideea este ca utilizatorii ca noi sunt de parere ca nu-i bun ce am facut insa vizitatorii site-ului mi-au oferit un feedback foarte bun. targetul site-ului este reprezentat de cei care asteapta sa se vada in poze si sa si-o puna pe hi5. ei vor sa descopere informatia cat mai usor si le-am pus-o direct in fata. nu se pricep ei prea bine in ale internetului![]()
@psaico un sfat bun: niciodata nu te bizui pe parerile prietenilor si a cunoscutilor. Ei probabil nu vor sa te jigneasca si vor lauda orice realizare a ta...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)