De unde pot sa preiau stiri pt situl personal? Este ceva site care iti da voie sa preiei stiri? (scuze daca a mai fost topicul asta, eu nu l-am gasit pe forum)
De unde pot sa preiau stiri pt situl personal? Este ceva site care iti da voie sa preiei stiri? (scuze daca a mai fost topicul asta, eu nu l-am gasit pe forum)
In principiu poti prelua stiri de la agentiile de presa !
Pot fi preluate stiri gratis in limita unui numar de caractere , cu conditia mentionarii sursei .
adica 500 de caractere sau jumatate daca stirea are sub 500 de caractere + link catre sursa
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
poti sa imi zici numele la niste agentii de presa?
Amos News
ARIIS
Deca-press (Republica Moldova)
Info-Prim (Republica Moldova)
Infostar
Inwanet Press
Mediafax
Mediafax foto
NewsIn
NovoPress Romania
Rador
Agentia de presa Reuters.
mersi, m-ai ajutat mult cu informatiile astea
Eu cred ca o simpla cautare in google te ducea la toate agentiile de presa , pentru ca pe prima pozitie din prima pagina gaseai toate informatiile de care ai nevoie .
Sunt agentii de presa care nu vor sa preiei decat maxim 30 % din caractere , cu conditia unui link obligatoriu catre sursa .
Aproape toate agentiile de presa ii diferentieaza pe cei care preiau stiri in site-uri care fac bani , si site-uri care nu fac bani .
Astia de la Mediafax au niste preturi prohibitive .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)