Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Pfa seo

AnaliticSEO este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit Pfa seo

Buna,

Trebuie să-mi fac PFA şi cum e tipic în România, nimic nu e atât de simplu cum pare. Teoretic îţi faci cu un CAEN 6202 şi ai scăpat, dar asta e doar teoretic - pentru că în practică ai nevoie obligatoriu de studii superioare de specialitate. Ei bine, eu am făcut Jurnalism şi de la content editor am ajuns să lucrez Consultant SEO. Firma la care am lucrat folosea scheme mai mult sau mai puţin legale de salarizare, aşa că problema nu s-a pus niciodată. Acum însă situaţia s-a schimbat şi noua firmă la care lucrez vrea să mă vadă cu PFA. Respectiv apare întrebarea - pentru ce fel de CAEN să optez şi dacă sunt mai multe, care e mai convinabil?

Mulţumesc de ajutor.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

1. Nu trebuie studii superioare, trebuie orice fel de studii sau cursuri in domeniu.
    2. Studiile pot fi inlocuite prin experienta dovedita, de exemplu o adeverinta de la fostul lco de munca
    3. Daca tot nu reusesti, de ce nu faci PFA de content editor si firma te plateste pentru content writing? Pana la urma ideea e sa poti factura
    4. Daca tot nu-i bine, fa-ti micro si nu mai trebuie studii
    Retired

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Vezi la colegul Robert Ivan, pfa seo serv Optimizare site - Seo Serv
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

După cum am spus nu am studii în domeniul IT, iar cum am mai văzut pe forumuri îs slabe şanse să faci 6202 doar cu adeverinte si recomandari. Am să mai caut să văd dacă a reuşit cineva.

Şi care e CAEN-ul pentru content editor (corul nu a auzit nici de SEO nici de content editor) şi ce înseamnă micro?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ai putea merge pe Activitati ale agentiilor de publicitate 7311 - caz in care nu iti trebuie studii de specialitate.
    311 Activitati ale agentiilor de publicitate Aceasta clasa include furnizarea unei game complete de servicii de publicitate si de promovare (prin posibilitati interne sau prin subcontractare), inclusiv consultanta, servicii de creatie, productia de material publicitar si cumpararea acestuia.

Aceasta clasa include:
    -crearea si realizarea campaniilor publicitare: -crearea si plasarea reclamelor in ziare, periodice, la radio si televiziune, pe Internet si alte mijloace ddd dd media
    -crearea si plasarea reclamelor in aer liber, de exemplu afise, panouri si cadre, proiectarea showroom-urilor si aplicarea de colante publicitare pe masini si autobuze
    -publicitatea aeriana
    -distribuirea sau livrarea materialelor publicitare sau a mostrelor -creare de standuri, structuri si site-uri de afisare
    -desfasurarea campaniilor de marketing si a altor servicii publicitare in scopul atragerii si retinerii clientilor
    -promotii de produse
    -activitati de marketing prin punctele de vanzare
    -publicitate directa prin posta
    Aceasta clasa exclude: -tiparirea materialelor pentru publicitate, vezi 5819 -productia de mesaje comerciale pentru radio, televiziune si film, vezi 5911 -activitati de studiere a pietei, vezi 7320 -fotografii publicitare, vezi 7420 -organizarea de conferinte si expozitii comerciale, vezi 8230 -activitati de expediere prin posta, vezi 8219
    Ultima modificare făcută de Robert; 20th February 2015 la 14:48.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

De tanarul domn spuneam: Vezi Profil: Robert - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM
    Vezi cum a rezolvat el, are pfa functional.
    Update: scuze ca nu am vazut ca a raspuns intre timp.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Ai putea merge pe Activitati ale agentiilor de publicitate 7311 - caz in care nu iti trebuie studii de specialitate.
    Pare interesanta opţiunea, dar e vreo diferenţă atunci când vine vorba de taxe? Pe un forum cineva spunea că şi-a făcut pe 7260 - Alte activitati legate de informatica.

Mulţumesc Sorin, din mesajul tău mi-am dat seama şi ce înseamnă micro )))

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de AnaliticSEO Vezi Post
    Pare interesanta opţiunea, dar e vreo diferenţă atunci când vine vorba de taxe?
    nope. Decat daca vrei sa optezi pentru impozit la norma de venit (ceea ce nu iti recomand deoarece din cate cunosc nu iti poti deduce cheltuielile)
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Daca intra in vigoare noul cod fiscal, s-ar putea sa fie mai convenabila o microintreprindere decat PFA.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    nope. Decat daca vrei sa optezi pentru impozit la norma de venit
    Sincer să fiu, eu nu ştiu pentru ce să optez.. Teoretic aş putea merge şi pe normă de venit (nu lucrez pe cont propriu, sunt angjat cu salariu lunar). Acum ce e mai convenabil nu ştiu

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Daca intra in vigoare noul cod fiscal, s-ar putea sa fie mai convenabila o microintreprindere decat PFA.
    Cu asta m-ai băgat în ceaţă. Eu abia am aflat că există microîntreprinderi )) Dacă va fi cum scrie aici mie sigur nu-mi convine acum
    Ultima modificare făcută de AnaliticSEO; 20th February 2015 la 15:20.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •