Ma bag si eu in discutie si sper sa nu se dovedeasca a fi din dorul nebun de negative.
Nu-mi place cand vad oameni certandu-se dar uneori certurile chiar sunt constructive.
Ca orice on de pe-aici am si eu cateva site-uri.
Dupa ce am citit discutiile voastre, contructive de altfel, mi-am dat seama ca pot sa le incadrez in trei categorii (site-urile):
1. Site-uri care au multi vizitatori si convertesc putin
2. Site-uri care au putini vizitatori si convertesc mult
3. Site-uri (unele in dezvoltare) care au putini vizitatori si convertesc putin.
Se pare deci ca nu este cel mai important sa aduci vizitatorii pe site, ci sa convertesti. Adica sa aduci acei vizitatori... Poate influenta strategia SEO modul cum convertesti? Daca da, inseamna ca discutati despre chestii diferite.
@nRazvan, ai cam sarit calul cu exprimarea pe care ai avut-o la adresa lui Tom. Asta l-a deranjat, nu opiniile tale. Nu esti singurul, fiecare dintre noi am avut astfel de iesiri, dar unii am avut taria de a ne cere si scuze pentru anumite exprimari.
Toti o sa ramanem cu impresia ca ai ceva personal cu Tom pentru negativele pe care ti le-a dat.
Pentru ca intotdeauna o iei pe coaja cand te bagi intr-un conflict, va multumesc de pe acum pentru negativele pe care urmeaza sa mi le dati!
Noi sa fim sanatosi....
Bafta!

Răspunde cu citat