Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Un mic ajutor legat de web design

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit Un mic ajutor legat de web design

Am nevoie de ajutorul cuiva, de fapt nu eu am nevoie ci sora mea care a castigat un concurs pe 99designs, iar clientul ii cere ceva ce ea nu a inteles ce si cum?
    Cerinta concursului:
    *a se vedea la Notes
    Design-ul realizat:
    Acum, nici eu nu prea inteleg exact ce vrea clientul si nu am cum sa o ajut decat sa cer ajutorul altcuiva, iar daca e ceva de lucru se va plati (discutam pe pm).
    Termenul in care trebuie sa predea clientului fisierele e cam scurt si de aceea v-as ruga daca se poate sa aruncati macar un ochi peste cerinte si poate ii oferiti o mana de ajutor.

Multumesc anticipat!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    545
    Putere Rep
    38

Implicit

Din cate inteleg eu, astia vor ca newsletterul sa fie legat direct de ofertele de pe site. Adica dupa ce lanseaza o oferta pe site, sa aiba posibilitatea de a trimite un newsletter cu oferta/ofertele active.
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de prodan_13 Vezi Post
    Din cate inteleg eu, astia vor ca newsletterul sa fie legat direct de ofertele de pe site. Adica dupa ce lanseaza o oferta pe site, sa aiba posibilitatea de a trimite un newsletter cu oferta/ofertele active.
    Bun, cam asta am prins si noi, dar nu stiu ce treaba are designer-ul la acest lucru, stiu ca pot face ceva asemanator cu ajutorul lui mailchimp si de fiecare data cand va posta o oferta se v-a trimite un newsletter catre abonati, dar cum ar putea face ea (sora-mea) ca acest lucru sa se intample - asta nu intelegem noi, poate e ceva si noi nu cunoastem.

gamerap este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    33
    Posturi
    384
    Putere Rep
    32

Implicit

Banuiesc ca va ca abonatii sa primeasca pe mail ceva de genul:
    https://lh5.googleusercontent.com/-l.../s1600/aaa.png

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Bun, cam asta am prins si noi, dar nu stiu ce treaba are designer-ul la acest lucru, stiu ca pot face ceva asemanator cu ajutorul lui mailchimp si de fiecare data cand va posta o oferta se v-a trimite un newsletter catre abonati, dar cum ar putea face ea (sora-mea) ca acest lucru sa se intample - asta nu intelegem noi, poate e ceva si noi nu cunoastem.
    Ei vor 2 lucruri:
    - re-design newsletter
    - programare newsletter (notes)

Acum, eu nu stiu ce a castigat efectiv, dar produsul finit trebuie sa ofere un template care sa functioneze automat cu produsele (ofertele) postate in site. Iar asta nu e design, e programare. Ei adauga oferte zilnic, ce trebuie sa apara automat in newsletter Poza, titlu, descriere, pret, ...

Acum sa te vad
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

@Tom - acum am inteles, dar pentru partea de programare cred ca trebuie sa se adreseze altcuiva. Din ce stiu eu pe 99designs nu se fac concursuri pentru programare ci doar pentru design. Banuiesc ca ar costa destul de mult sa programeze cineva newsletter-ul si ce ar lua pe mere ar da pe pere, deci nu se merita. O sa-i spun sa le trimita un mail la 99designs sa-i intrebe pe ei ce parere au despre aceasta situatie. Sora-mea a fost declarata castigatoare numai ca i s-a cerut si partea din notes.
    Multumesc tuturor pentru raspunsuri si daca are cineva vreo idee cam cat ar costa programarea newsletter-ului ar fi de ajutor sa ne spuna.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    @Tom - acum am inteles, dar pentru partea de programare cred ca trebuie sa se adreseze altcuiva. Din ce stiu eu pe 99designs nu se fac concursuri pentru programare ci doar pentru design. Banuiesc ca ar costa destul de mult sa programeze cineva newsletter-ul si ce ar lua pe mere ar da pe pere, deci nu se merita. O sa-i spun sa le trimita un mail la 99designs sa-i intrebe pe ei ce parere au despre aceasta situatie. Sora-mea a fost declarata castigatoare numai ca i s-a cerut si partea din notes.
    Multumesc tuturor pentru raspunsuri si daca are cineva vreo idee cam cat ar costa programarea newsletter-ului ar fi de ajutor sa ne spuna.
    Pai de asta am zis, ca nu pricep ce a castigat Oricum e bagat la "notes"!

Generarea newslleter-ului o face cms-ul (by default sau prograamre), e treaba lor. Trebuie sa-si puna design-ul creat de sora ta.

Dar eu sunt convis ca au bagat "notes" cu japca
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Sunt oarecum dator celor care au citit si au incercat sa ma ajute pe mine si pe sora mea despre cum s-a terminat. Mail la 99designs unde s-a explicat ce si cum, in acelasi timp mail la client cu cateva explicatii legate de concurs si ceea ce trebuie sa primeasca odata ce a ales castigatorul concursului (fisierele au fost atasate mail-ului). Clientul a raspuns si a cerut codarea design-ului, i s-a mai explicat odata ca nu se poate si apoi am primit mail de la 99design care ne-a spus ca totul e in regula si s-a procedat foarte corect (cu explicatiile si etc.), s-a semnat contractul si banii au intrat in cont. Case closed!
    Multumesc inca odata celor care au incercat sa ajute!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th May 2012, 17:55
  2. Softconcept vs. AMD legat de amd.ro
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th August 2009, 15:14
  3. ...legat de subdomenii
    De ciprian2006 în forumul Utile
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 30th June 2007, 22:35
  4. Un pic de ajutor legat de wordpress