@Bogdan Calin: Nostradamus e cel de-al doilea meu nume.Citat:
ACUM si nu se mai ajungea aici. Imi pare rau ca am deschis acest thread, initial il facusem in speranta sa primesc un raspuns de la el, dar degeaba.
Versiune printabilă
@Bogdan Calin: Nostradamus e cel de-al doilea meu nume.Citat:
ACUM si nu se mai ajungea aici. Imi pare rau ca am deschis acest thread, initial il facusem in speranta sa primesc un raspuns de la el, dar degeaba.
Si daca tot vreti sa faceti o lista cu useri care dau tepe, poate ar trebui sa priviti si in ograda celor care beneficiaza de servicii si apoi cauta sa evite plata gasind diverse motive.
Sustin si eu ideea unei liste cu useri ce nu-si respecta intelegerile. Atentie, am zis useri nu doar writeri ca vad ca doar de ei va luati pe cand ar trebui sa fie ceva la modul general. Cred ca o astfel de lista ar preveni viitoarele fraude pentru ca un user care ar vrea sa dea o teapa s-ar gandi de 2X inainte de a face asta.
Evident, la inceput probabil va iesi cu cantec pentru ca din ce-am vazut in ultima vreme multi se plang ca si-au luat tepe, dar dupa o vreme lucrurile se vor linisti si sunt sigur ca nu vor mai fi asa de multi cei care vor lua teapa de la un alt user de pe Seopedia.
Nu chiar, asa, pe la a 7 a pomenire a lui Vasile :)
ontopic: aratati cu degetul din primul post, cand mai concepeti threaduri de gen. respectivul se poate apara in urmatorul reply, sau, din contra, mai vin inca 2-3 useri cu experiente similare si atunci stim cu cine avem de a face.
Nu stiu care este problema cu Matei, cert este ca si eu am aceeasi problema cu el. Am colaborat cu el, a fost foarte ok!, dar decand i-am dat niste lei in avans a disparut din peisaj de vreo 3 saptamani numai dau de el. + inca o persoana de pe forum, o fata care m-a incurcat extraordinar cu niste articole promise.
Sunt si eu printre cei pacaliti de Matei, astept si alti pacaliti sa isi spuna oful.
Eu unul n-am avut probleme cu matei.
E clar ca suntem doua categorii. Cei care nu am avut probleme cu el, categorie in care ma numar si eu, si cei carora le-a inselat asteptarile.
Nu vreau sa para ca ii iau apararea, dar poate chiar are ceva probleme. Desigur a gresit prin faptul ca din ceea ce inteleg a ignorat pe multi, dar cine nu greseste?
ok, a comis-o grav, si si-a facut-o cu mana lui. Si la cum il cunosc, sigur are mustrari de constiinta, hai sa nu il trimitem la esafod.
Poate intervine in topic si isi va spune si el punctul de vedere, eventual o justificare a actiunilor sale.
Eu zic ca nu ar trebui sa asociati numele lui matei cu "tepar".
Eventual i se poate imputa faptul ca nu v-a informat cand a avut o problema sau a evitat sa raspunda. L-ati sunat sa il intrebati daca e bine?
Din cate stiu e sportiv si mai are tot felul de accidente. Cu o mana in ghips poti sa dai un like pe facebook, dar nu poti scrie un articol bun.
Intreb pentru ca tin minte ca ultima oara, pe facebook, dicta in engleza calculatorului. Credeam ca e vreun test, dar daca ziceti de o problema medicala ma gandesc ca ar fi putut pati ceva.