-
@matei - clar este o problema de comunicare, daca anuntai cred ca nu se supara absolut nimeni, si la fel nu vreau articolele gratis - ci doar sa comunici cand apar probleme.
Nici eu nu cred ca am facut presiuni mari asupra ta, doar ca am primit un mail de la tine/prietena ta in care spunea ca se rezolva totul si a mai trecut o saptamana si nimic. - sper ca intelegi care este supararea defapt.
-
Am avut si eu aceeasi problema cu Matei. Am platit un numar de articole si un advertorial apoi am asteptat livrarea cateva saptamani bune. Am tot insistat pe messenger, forum si facebook, unde era in permanenta activ, dar in zadar. Intr-un sfarsit mi-a raspuns ca imi va livra articolele, insa nu mai aveam nevoie de ele intrucat nu mai activam pe acea nisa.
Pe mine mai mult decat banii platiti m-a deranjat faptul ca l-am considerat pe Matei un prieten de nadejde foarte multi timp, in care am colaborat pentru diverse servicii, ori vanzari de domenii, de-alungul timpului cumparand de la el de sute de euro. In plus l-am recomandat si altora cand am avut ocazia. Sper totusi ca doar a avut unele probleme personale si sper din tot sufletul sa si le fi rezolvat.
-
Hmm stiu ca Matei a avut ceva probleme, eu in schimb am primit articolele instant! Recomand...
-
A avut si omul ceva probleme de sanatate, acum sa apucat de treaba, mie mi-a facut deja o parte din articole
-
Confirm si eu aceleasi probleme cu Matei. Platit in numerar acum o luna, nu a livrat nimic. Nu recomand.