13th February 2015, 12:30
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Mishu
Gica, ai vazut cat e o licenta pentru CS Cart? Mai adauga si addon-urile...
Eu zic sa te mai gandesti in legatura cu Wordpress. Sincer, pentru 20 de produse care inteleg ca vor fi unice, cred ca se potriveste cel mai bine.
In plus ...
https://wordpress.org/plugins/paymill/
Ai vazut cat costa o masina?
Se presupune ca daca iti faci magazin online, ai si tu un buget de start, altfel ce rost are? Bani de marfa ai? De contabila? Dar de benzina la masina?
Cs-cart este gratuit ca sa incepi un magazin. Ulterior nu cred ca este o problema sa platesti licenta (oamenii aia au muncit si muncesc pt tine). Daca este o problema, inseamna ca pierzi tu pierzi timpul si e vremea sa renunti la magazin.
Sunt curios cate magazine pe cs-cart ai tu Mishu si ce addons ai avut nevoie ca sa-ti faci treaba. Ai ajuns la addons, inainte sa incepi, sau dupa cateva luni de activitate? Cand ai avut nevoie de addon, ai considerat ca sunt prea scumpe pentru afacerea ta?

Postat în original de
vertedi
Magazinele online dezvoltate pe platforma WordPress, cu Woocommerce, nu au limite la produse. Eu detin magazine cu peste 15-20 de mii de produse si se misca excelent. Bazele de date nu sunt ingrasate ca la Magento sau Presta, incarcarea in browser este foarte rapida si este si iubit de Google, WordPress-ul. Din punctul meu de vedere Wordpress, este o alegere buna.
Nici o platforma open-source nu are limita de produse.
Tu daca detii un magazin de 15-20k produse, inseamna ca nu ai trafic deloc, daca se misca excelent. Hai sa vorbim cand ai macar 100 vizitatori concomitenti pe site.
Wordpresul este o solutie de blog, nu este o solutie de ecommerce. Doar cei fara experienta si bani aleg ecommerce, in speranta ca daca isi fac un magazin online gratuit, o sa ajunga bogati!

Postat în original de
ForeverYoung
Si eu sfatuiesc Wordpress. Magento este o platforma foarte buna, dar numai cand vine vorba de un webshop cu functionalitati mai complicate si produse multe. Problema cu Magento este ca stie foarte, foarte multe, dar pentru un magazin simplu este overkill.
Woocommerce si Wordpress este usor de folosit, chiar prietenos, gratuit, sunt multe pluginuri gratuite si contra-cost deja facute usor de instalate. La fel este situatia si template-uri: cu aproximativ 50 euro gasesti un template care arata bine, se misca bine,
SEO friendly, responsive, etc.... practic tot ce ai nevoie.
Tu sfatuiesti "wordpress" pentru ca ai o experienta de 7 ani cu magazinele online, zeci de mii de vizitatori lunar, colete livrate, retururi, etc? Dau doar ca sa facem conversatie pe banii altuia?
Nu este o problema cu magento, orice platforma open-source este dezvoltata de mii de useri cu cerinte "de zi cu zi". Daca are mai multe functionalitati fata de ce ai nevoie, este perfect. Faptul ca tu ai la masina radio prin satelit, dar nu il folosesti, nu este overkill.
Wp si woocommerce, sau joomla si virtuemart sunt pentru cei care nu au experienta online.
------------------
Numarul de produse ale unui magazin NU decid platforma. Proiectul vostru decide platforma. Daca iti doresti o afacere pe termen lung, alegi experienta si expertiza celor care au magazine de zeci de ani = open -source. Daca vrei sa testezi, alegi tot opensource, versiunile free.
Daca nu ai avut niciodata magazin, atunci te apuci de invatat, ca sa intelegi ce "vine". Pentru ca orice afacere este in proportie de 10% unica dpdv platforma, mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa investesti in site.
Daca nu ai bani de platforma, addons, ai bani de promovare? De stoc? De oameni? De taxe? etc.
Daca nu ai bani, nu te apuci, ce rost are sa cauti variante free? Ati gasit voi nisele cu 1000% adaos, ca sa aveti sansa de un profit bun intr-un viitor apropiat? Daca nu, fara investitie nu puteti avea un magazin online. Puteti avea un "test", un "hobby" sau o jucarie pe care sa va jucati cand nu aveti altceva mai bun de facut.
Ultima modificare făcută de Dan; 13th February 2015 la 14:30.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.