As vrea sa stiu la voi cum e cu vanzarile luna aceasta? La mine tinde catre 0 (zero). Au scazut drastic de la inceputul lunii. Practic folosesc aceleasi campanii de promovare. Oare lumea e plecata prin concedii si nu mai cumpara? La voi cum este?
As vrea sa stiu la voi cum e cu vanzarile luna aceasta? La mine tinde catre 0 (zero). Au scazut drastic de la inceputul lunii. Practic folosesc aceleasi campanii de promovare. Oare lumea e plecata prin concedii si nu mai cumpara? La voi cum este?
Luna august este luna concediilor, lumea este in vacanta. Faptul ca vanzarile scad foarte mult, chiar spre zero, este un lucru normal.
Vezi mamaia .Sincer eu sunt din cta e plina mamaia si restul statiunilor din zona,sa nu mai vb de munte si concediile din afara tari.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
La mine este un paradox anul asta, functioneaza tot mult mai bine, anul trecut pe vremea asta... era jale!
scriu pe blog cand n-am ce face ..
Asa se intampla mereu in perioada verii scad vanzarile.
Daca ai volum mare de trafic/vanzari atunci o sa observi o scadere de ~30% mai putin la rezervari hoteluri/bere/inghetata.
Daca ai volum mic atunci dispersia vanzarilor nu mai este egala si poti fi lovit chiar mai tare cum e cazul tau sa tinda spre 0.
Dar luna august nu s-a incheiat, e posibil sa faci maine-poimaine cateva vanzari si sa se mai corecteze statistica vanzarilor tale.
Sugestie: Fa-ti site-uri sezoniere, 10 site-uri pentru fiecare sezon, gandite pentru amazon sau adsense, dupa caz
Pune-le online acum in august ca sa ai vanzari in sezonul rece: exemplu : micro-site pt produse amazon : snow blower, ice melter
La toamna apuca-te si fa-ti site-uri de primavara, pune online niste site-uri despre flori/rasaduri de flori/flori de primavara/backyard gardening.
Iar pentru vara, ai pregatite site-uri prin care sa vinzi din amazon antiperspirante sau costume de baie iar pentru adsense pune repede niste site-uri online care sa trateze : sun allergy, sun rash symptoms, how to get rid of sun rash
Fa ce ti-am explicat eu , fa-ti un plan de bataie pe 1 an de-aici inainte si cand o sa ai 40 de site-uri cate 10 per sezon, nu o sa mai fii asa de suparat cand vine vara
Multa bafta si pentru orice sugestii contacteaza-ma in legatura cu planul de bataie sugerat de mine.
August intodteauna a fost si va fi o luna "moarta" din punct de vedere a vanzarilor... este absolut normal.
Sper sa-si revina catre sfarsitul lunii...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)