Stirea aici
Siteul: Carrefour online
Livrarea pt moment doar in Bucuresti si zona limitrofa + 15 lei taxa de livrare.
De vazut daca si cand o sa lanseze afiliere..
Stirea aici
Siteul: Carrefour online
Livrarea pt moment doar in Bucuresti si zona limitrofa + 15 lei taxa de livrare.
De vazut daca si cand o sa lanseze afiliere..
Thii, incredibil, pe cat este de placut si bine ordonat pe atat e de slab implementat si optimizat. Are 5 mega siteul. Sa speram ca varianta finala nu va ramane asa, altfel va fi o experienta teribila pentru vizitatori.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Parerea mea este ca mai bine il lansau dupa ce era terminat. Este in versiune beta, ceea ce as putea intelege, dar recomandarile de pe prima pagina, o poza da, una ba si aspectul general neplacut m-au convins sa imi misc fundul pana la primul magazin si sa las comenzile online pe alta data.![]()
Este un mare pas inainte pentru o eventuala normalitate in Romania.
Sper ca si ceilalti sa isi faca in cel mai scurt timp magazine online, sa aiba preturile afisate si sa poata fi comparate.
Cat de curand presimt si un My Supermarket si va fi o concurenta reala, nu vrajeala cu preturile care e acum in hypermarketuri.
On a funny note - din cate observ, la prima mea vizita, se descurca foarte bine la citit gandurile clientului. O noua tehnologie?
![]()
Trust, but verify.
Din ce vad, unele produse sunt cam overpriced... era ok daca lasau acelasi pret ca la raft si sa ia in plus doar taxa de transport.
@Dan - interesant sistem de recomandari, lu' Doromobach i-a facut urmatoarele recomandari..
![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
La mine abia merge. Banuiesc ca usor usor, or sa invete si ei cum functioneaza un magazin online, ce e ala server dedicat, shipping..... Dar la cum cunosc eu carrefour, le dau 2-3 ani.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Are aproape 5 MB o pagina.. si pe deasupra viteza de descarcare e foarte mica, uneori scade si la 15 Kilo. Poate e si vreun spike acum la deschidere. E doar beta, banuiesc ca o sa mai umble si ei pe la server, pe la load balancing, pe la optimizare content, poate si un cdn..
Ma indoiesc ca o sa se intample asta prea curand la noi. Mysupermarket e aproape un unicat, in State nu stiu sa existe asa ceva. Supermarketurile nu vor sa le fie comparate preturile pentru ca le-ar taia o mare marja din profit. Prefera sa vina cu indicii lor de preturi, gen Metro: Comparatie de preturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)