Cu stirea asta au realizat si link building de calitate, probabil a primit astazi 500 links root cel putin
Sunt curios daca va conta la google un bust asa de mare
Cu stirea asta au realizat si link building de calitate, probabil a primit astazi 500 links root cel putin
Sunt curios daca va conta la google un bust asa de mare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
"Valoarea cumparaturilor dumneavoastra fara transport nu depaseste 150 RON. Va rugam sa adaugati in cos produse pana cand veti atinge aceasta valoare"
Nu credeam ca vor avea comanda minima mai mare decat shopidoki.ro...
Nu inteleg de ce comanda minima daca exista taxa de transport. Macar ceilalti au transport gratuit...
pe langa taxa de transport mai exista si un cost de handling;
banuiesc ca nu considera profitabil sa se miste in depozit pentru un creion pe care sa ti-l puna la posta;
poate fiind la inceput nu le-au lamurit inca pe toate si de aici si treaba asta; pare unusual, dar se pare ca pt ei are sens;
din cate stiu impunerea unei valori minime de comanda este "pedepsita" de anpc
comandat, placut impresionat de livrare, ambalare si de sortare. Cateva produse (gen plasturi) nu au fost pe stoc si au dat trimis in pachet un mesaj listat cu scuze si ca se va credita inapoi respectivul sold.
Nu se pune problema de posta, ei au sistem de livrare propriu. Nu cred ca iti pune tie cineva ceapa la posta... 15 lei, tva inclus acopera si mama S&H-ului, in special daca depozitul este la tine in curte.
Un gestionar, doi livratori si un leasing la o masina inseamna cheltuieli lunare de 6000 de lei, deci 400 de comenzi lunare sau 13.5 comenzi pe zi. La nivel de carrefour eu zic ca nu e mult. Normal cifrele sunt aproximative, dar proportinale. Nu am luat in calcul procentul lor nesimtit la produse, ci doar taxa de S&H
Tocmai asta ma deranjeaza. Sunt habarnisti, dar profita de faptul ca sunt cam singuri pe piata. Ma bucura insa faptul ca exista, asta face competitia sa se miste. Am inteles ca atat Auchan cat si Cora lucreaza la sisteme asemanatoare, iar shopidoki au inceput sa lucreze cu persoane fizice.
Poate intr-o zi o sa vedem si afiliere pe nisa asta, cine stie. Loc de un 3% ar fi, putine comenzi anulate, etc
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)