Salutare
Ma poate ajuta cineva cu un script de java pt setarea unei pagini web k home page ?
Salutare
Ma poate ajuta cineva cu un script de java pt setarea unei pagini web k home page ?
poate te ajuta CodeLifter.com - JavaScript Make This Page Your Homepage Script !
Google e prietenul tau
:)
10x man
merge pe IE dar pe alte browsere (mozila, opera etc) nu![]()
Dă un click aici si vezi daca te ajuta.
update: poate aici : incearca sa vezi
Ultima modificare făcută de D@n; 27th January 2008 la 17:25. Motiv: am gasit alt link ...
ms D@n
am incercat multe si inainte si ce mi-ati mai dat voi 2 e o problema generala ca pe firefox si opera sa nu fucntioneze scriptul de javascript. Pe IE merg perfect. asta e. ms inca odata pt ajutor
Cred ca aceasi problema au avut-o si cei de la google. Daca intru pe google de pe explorer apare frumos un link: "Make Google Your Homepage!" . Cand intru pe acceasi pagina de pe firefox, linkul nu mai exista.![]()
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
10x anyway pt ajutor
Ultima oara mergea pe firefox, opera si IE6Cod:javascript:bookmarksite( 'Titlu', 'http://site/') function bookmarksite(title,url){ if (window.sidebar) // firefox window.sidebar.addPanel(title, url, ""); else if(window.opera && window.print){ // opera var elem = document.createElement('a'); elem.setAttribute('href',url); elem.setAttribute('title',title); elem.setAttribute('rel','sidebar'); elem.click(); } else if(document.all)// ie window.external.AddFavorite(url, title); }
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)