Asa este numai ca acest domeniu l-am primit de la cineva si de aceea va intreb pe voi.
Asa este numai ca acest domeniu l-am primit de la cineva si de aceea va intreb pe voi.
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Din punctul meu de vedere, daca nu stii exact ce anume vrei sa faci, nu are rost sa te apuci de un site. O sa muncesti mult, probabil pe degeaba, iar castigurile se vor lasa asteptate. Gandeste-te ca mai exista alte 429834734 de bloguri care au subiecte despre SEO, internet, web 2.0 and so on, deci singura ta sansa este, pe termen scurt, continut de calitate si social media.
Presupunand ca o sa incepi sa scrii "articole despre Internet", ce anume vor contine nou? Nu sunt ironic si doar intreb. Dezvoltarea unui blog nu mai e atat de usoara pe cat era acum cativa ani cand era de ajuns sa rescrii de pe diverse site-uri si utilizatorii sa-ti vina garla. Tocmai de aceea, fara un plan de actiune, mai bine iti iei o pauza si te gandesti despre ce ti-ar placea tie sa scrii si despre ce crezi tu ca ai putea scrie cu pasiune.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Buna,
Reseller domenii as face pe el. Iti recomand internet.bs. Succes.
Pentru reseller domenii ar fi trebuit si gazduire web, chiar nu stiu ce pot face pe el.
Am dat domeniul, nu mai este nevoie, Multumesc pentru toate sfaturile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)