Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Cum functioneaza 2Parale ?

Afișare hibrid

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Maldinii, ideea pe care eu mergeam e aceea ca nu poti veni cu o solutie noua, sau nu poti schimba o solutie pana cand nu o cunosti indeajuns de bine pe cea actuala. Ei, in cazul de fata, colegul takeyourwish habar nu are ce inseamna afilierea (fara nicio intentie de a-l jigni) iar pt el wordpress inseamna o tema scrisa aiurea... Sper ca acum ai inteles unde bat...

Si da, sfaturile mele pe acest topic au fost date tocmai in calitate de programator, care stie ce inseamna sa faci un site de la 0, si care cunoaste indeajuns de bine wordpress-ul ca cms ca sa stie ce poate si ce nu.

Da, wordpress-ul nu e cel mai bun cms, dar e cel mai popular la ora actuala, si te asigur ca poate face fata cu brio la orice proiect mic si mijlociu, bineinteles daca stii ce faci.

Mai mult, am fost singurul de aici care l-a trimis catre api-ul 2performant si i-a descris care sunt pasii pt a avea un site afiliat ci cum merge treaba. Am observat ca erai aici aseara si citeai acest topic, si sincer ma asteptam sa sari cu ceva in ajutor din vasta ta experienta in afiliere. Dar nu, ai asteptat in tacere ca sa arunci cu rahat la urma.

Multumesc, va rog sa-mi permiteti sa ma retrag aici.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 25th October 2011 la 11:15.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Maldinii, ideea pe care eu mergeam e aceea ca nu poti veni cu o solutie noua, sau nu poti schimba o solutie pana cand nu o cunosti indeajuns de bine pe cea actuala. Ei, in cazul de fata, colegul takeyourwish habar nu are ce inseamna afilierea (fara nicio intentie de a-l jigni) iar pt el wordpress inseamna o tema scrisa aiurea... Sper ca acum ai inteles unde bat...

Si da, sfaturile mele pe acest topic au fost date tocmai in calitate de programator, care stie ce inseamna sa faci un site de la 0, si care cunoaste indeajuns de bine wordpress-ul ca cms ca sa stie ce poate si ce nu.

Mai mult, am fost singurul de aici care l-a trimis catre api-ul 2performant si i-a descris care sunt pasii pt a avea un site afiliat ci cum merge treaba. Am observat ca erai aici aseara si citeai acest topic, si sincer ma asteptam sa sari cu ceva in ajutor din vasta ta experienta in afiliere. Dar nu, ai asteptat in tacere ca sa arunci cu rahat la urma.

Multumesc, va rog sa-mi permiteti sa ma retrag aici.
    Ai inteles gresit raspunsul meu, cand am vazut postul ma apucasem sa raspund dar a trebuit sa plec, nu am aruncat cu rahat, nu l-a tine m-am referit cand am zis ca au fost raspunsuri aiurea.Daca am facut precizarea legata de WP, nu inseamna ca prima parte se referea la tine.

Ca sa zic exact, sa nu se mai atace lumea aiurea: ma refeream la cei dinainte ta, cristi, lumpi, marian care nu au inteles ce vroia omul
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu arunc cu rahat in nimeni, dar eu sunt de parere ca decat sa dai un raspuns prea general , sau gresit, mai bine nu zici nimic. Mai ales in ultima vreme cand este mai mult lume pe forum , din 2 pagini de raspunsuri vezi 1-2 pertinente, restul doar scriu ca sa faca posturi.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bloguri automate - functioneaza ?
    De Nichita în forumul Continut web
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 20th December 2009, 20:50
  2. nu functioneaza Google Webmasters
    De giovanni12345 în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd July 2009, 20:13
  3. Cum functioneaza moneybookers?
    De zoltankr în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11