Imi bat capul cu o problema si desi stiu css si html 99%, nu pot sa-mi dau seama cum sa ....centrez un div
Deci am asa :
<div style="width:1300px">
<div style="width:1000px">
Textul meu
</div>
</div>
Primul div de 1300px il folosesc pentru a pune o imagine pe background, iar al doilea div de 1000px il folosesc pentru text. O sa ma intrebati de ce nu folosesc unul singur... Pai as vrea sa fie vizibil in mai multe rezolutii incepand de la 1024 pana la 1300, dar textul sa nu depaseasca 1024.
Ce am incercat eu si nu a mers. Am pus in div-ul de 1000px margin:auto, lucru care ar fi trebuit sa mi-l centreze automat pe mijloc. De fapt, asta si face, numai ca mi-l centreaza in interiorul div-ului de 1300px. Pff... nu stiu cum sa explic....
De ex daca eu folosesc rezolutia de 1024 si am acolo div-ul de 1300px imi apare scroll in browser jos pentru ca a depasit limita de 1024. Bun, acum div-ul de 1000px e in interiorul celui de 1300px si astfel el se centreaza ok, dar avand bara de jos, tot nu e pe mijloc, e mai in dreapta.
Incercati sa probati si o sa va dati seama despre ce vb aici. Sper sa capat un pic de ajutor.... Multumesc.
EL : Chiar daca dau overflow:hidden, e aceeasi chestie. Se centreaza aiurea. Eu vreu doar sa se centreze pe mijloc indiferent de rezolutie....

Răspunde cu citat