Hmm, sa vad daca am inteles...
Eu pe prima pagina am posturile puse integral, google le vede textul, daca pe categorii cand intra vede acelasi text ca si pe pagina principala il considera oarecum duplicat ?
Aici vine acel "excerpt" care, cand e in categorii, scurteaza textul la un numar X de caractere si pune la urma [...] , nefiind textul integral si astfel google neconsiderandu-l duplicat? [chestia asta o face default templateul, vad ca fara nici un plugin, problema e ca 50% din blog are descrieri cam mici si oarecum mare lucru nu taie [...] astea din ele.
Totusi daca e asa, aceasi problema nu se pune si cand vine vorba de frontpage unde apare postul X integral si de pagina blog.ro/2/post_X ? Pentru ca in ambele locuri teoretic e acelasi scris.
Of, nu prea pricep eu cum sta treaba cu duplicate content in Wordpress asta , voi incerca sa invat, daca nu am avut treaba cu duplicate content pana acum nu m-a interesat, dar asa.
P.S + reputation pentru raspunsuri, m-ai ajutat [ca tot vrea adminu sa promoveze treaba cu reputation points]

.
Răspunde cu citat