Vezi Rezultate Sondaj: Oferiti garantii SEO?

Alegători
56. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da. Mi se cere si sint in stare sa le garantez.

21 37,50%
  • Nu. E o prostie, nu poti oferi asa ceva.

35 62,50%
Pagina 2 din 15 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 148

Subiect: Oferiti garantii SEO?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de allex Vezi Post
    Eu dau garantii la linkuri daca scad sub ce a comandat si ofer o ajustare sau completare
    Da, dar tu nu faci SEO. Tu faci spam!
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Mi se pare cea mai mare prostie sa oferi asa ceva, iar cei care ofera o fac pentru a atrage clientii sau pentru ca habar n-au ce fac.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

tare de tot topicul. românii adoră să muncească fără să își asume nimic. io îți construiesc o casă, dar nu garantez că va sta în picioare la prima ploaie.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

zoso nu e acelasi lucru la seo cu constructia unei case,

seo nu inseamna prima pozitie pe google, ca aia ma intreaba toti, si la mine intrebarea e si mai grava pentru ca eu nu ofer servicii seo, eu le fac siteul, si ei ma intreaba de prima pozitie.

asa am zis si eu multa vreme ca SEO e ceva neclar, nu e chiar o stinta, pana am vazut un raport de 140 de pagini la un site de al meu cu ce nu era in reglula la el, atunci mi-am dat seama ca seo nu insemana doar linkuri cumparate in proistie.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

știu ce e seo. însă mi se pare ciudat să nu oferi un certificat de garanție a muncii tale. de pildă, eu vreau să cresc numărul celor care ajung pe zoso.ro de la 5% la 15%. te angajez pe tine. tu îți faci treaba, dar eu nu cresc. se consideră că ți-ai făcut treaba?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Mie mi se pare o prostie sa garantezi o anume pozitie.
    Ce NU mi se pare o prostie e sa explici clientului fenonemul, sa stii ce rahat mananci acolo si sa fii in stare sa ii spui omului la ce poate sa se astepte.
    Si daca rezultatul e catastrofal mi se pare normal sa recunosti ca ai gresit si sa te comporti conform cu contractul : ori muncesti in continuare pana apar rezultatele, ori iei bani mai putini si lasi pe altu mai bun....

Cine e de acord sa iti dea o suma frumoasa de bani fara ca tu sa garantezi nimic? Ce te-ar impiedica sa nu faci chiar nimic, ca doar nu oferi garantii
    Trust, but verify.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Sa o luam de la zero...
    Pana la urma ce ii "vindeti" omului?
    1. Ocuparea (dpdv PRACTIC) unei anumite pozitii in SERPS? Doar cativa vad ca spun aici ca ar face asta... deci nu ii vindeti ceea ce pe el il intereseaza.
    2. Niste servicii prin care TEORETIC ar trebui sa urce la acele pozitii mentionate la pct 1 ? Care sunt acelea?
    Si cum discutati?
    Sa presupunem ca discutati la nivel de firme si faceti un contract? Ce oferiti (ce sepecificati in contract)? Celalalt e clar ca ofera BANI? Omul se obliga (garanteaza) ca va da niste bani. Voi nu garantati nimic PRACTIC, ci doar ii oferiti niste servicii (ceva de genul: uite linkul asta te costa atat, consultanta SEO onpage atat samd) care TEORETIC ar tb sa duca acolo unde doreste clientul? Dar nu garantati ca va duce acolo neaparat.
    Iertati-mi tonul ce ar putea parea ironic, insa chiar sunt interesat de problema.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 28th November 2010 la 22:55.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Poti garanta multe, care sunt interpretate ca SEO, dar nu garanteaza rezultate.
    Exemplu: Analizam concurenta, facem pagina mai buna dodv SEO, punem link-uri de calitate mai buna, si TEORETIC ar trebui sa ajungem pe undeva pe langa cocurent.
    Sa zicem ca eu iau banii conform unui contract, in care se specifica ca munca mea fizica (link-uri, consultanta, etc) si restul de bani conform rezultatelor.
    Asa mi se pare mie corect.
    Daca clientul nu este interesat de detalii tehnice, stabilim o suma si un target. Sub target inseamna ca nu imi merit banii, logic. Depinde de fiecare cum isi stabileste targetul. Daca e cineva care garanteaza vizitatori sau pozitia nr.1 greseste (parere persnala) mai ales din cauza duratei proiectului combinata cu dinamica motorului de cautare.
    Trust, but verify.

allex este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Da, dar tu nu faci SEO. Tu faci spam!
    Poate ca da sau poate ca nu.Un Seo garantat cred ca ar include si o garantie ca pana la urma pui mana pe niste banii si ii zici la client ca o sa fie undeva pe google dupa ce termini,hai ca poate pozitia nu dar o garantie tot trebuie sa ii dai.Daca stau sa ma gandesc bine daca incasezi niste bani si nu ai nici un rezultat "'inseamna inselatorie" .
    EU NU FAC SEO!!! FAC DOAR LINK building acum ca poti defini din proprie parere ca serviciul este considerat spam nici o problema, dar garantia tot trebuie oferita intr-un anumit fel.
    Nici mie nu imi place cand primesc comenturile pe blogurile mele dar nu am ce face,asta este viata si eu sunt satul de mailurile de spam care vin de pe ro si ma enerveaza un singur lucru, ca nu pun buton de dezabonare. Garantia ar trebuii sa sune asa: Iti iau bani pentru X si pentru munca mea iti garantez ca iti dau 20% din bani inapoi daca in 5 luni nu ajungi pe pagina 1.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de allex Vezi Post
    Poate ca da sau poate ca nu.Un Seo garantat cred ca ar include si o garantie ca pana la urma pui mana pe niste banii si ii zici la client ca o sa fie undeva pe google dupa ce termini,hai ca poate pozitia nu dar o garantie tot trebuie sa ii dai.Daca stau sa ma gandesc bine daca incasezi niste bani si nu ai nici un rezultat "'inseamna inselatorie" .
    EU NU FAC SEO!!! FAC DOAR LINK building acum ca poti defini din proprie parere ca serviciul este considerat spam nici o problema, dar garantia tot trebuie oferita intr-un anumit fel.
    Nici mie nu imi place cand primesc comenturile pe blogurile mele dar nu am ce face,asta este viata si eu sunt satul de mailurile de spam care vin de pe ro si ma enerveaza un singur lucru, ca nu pun buton de dezabonare. Garantia ar trebuii sa sune asa: Iti iau bani pentru X si pentru munca mea iti garantez ca iti dau 20% din bani inapoi daca in 5 luni nu ajungi pe pagina 1.
    Pai asa m-as apuca si eu sa ofer servicii. Iau bani pentru servicii, nu fac nimic, si ii dau 20% inapoi dupa 5 luni.

Pagina 2 din 15 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •