Are cineva site adsense ready de vanzare sau nush...m-am saturat de trimis aplicatii si de refuz
Are cineva site adsense ready de vanzare sau nush...m-am saturat de trimis aplicatii si de refuz
e greu sa stii daca site-ul e ready sau nu, doar dupa ce aplici afli- daca se afiseaza reclamele pe el nu inseamna ca va fi acceptat. Teoretic ai nevoie de o nisa mai acceptabila, trafic macar 50 unici pe zi din cautari .. si 50 de articole unice... atentie la tema.. as pune una generala .. twenty .. spor!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Rapsodia, nici asa rezultatul nu este garantat. Am eu 83 articole si trafic tot am fost refuzat pentru ”continut insuficient”.
Ghid de cumparaturi si review-uri de produse
Depinde de nisa .. cu cat e mai putin activa pe net, cu atat sansele cresc - in ideea ca sunt mai putine cerinte. Evident trebuie sa nu cazi in extrema cealalta, adica sa nu fie interesanta nisa. O idee: fa site despre un sat sau o comuna, baga rapid si o pagina mai detaliata pe Wikipedia.. gata!verificat!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Vrei un cont de Adsense?
Regula e inversa, intai ai cont adsense aprobat pentru site-uri nu blogger sau youtube, apoi pui codul pe site si abia apoi alegi site-urile pe care vrei sa apara. Poti sa nu setezi nimic la site-uri si e ok.. nu are treaba cu contul si reclamele. La mine in cont cand vand un domeniu apare inca o luna ca lipseste codul adsense de pe site, desi l-am sters din lista de site-uri proprii. Oricum apare reclama si pe site care nu e in lista atat timp cat nu l-ai pus la interzis.
am inteles...ai msj prv
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)