Salutare tuturor,
Pentru cei ce nu stiu, Createvertising este agentia de Online Marketing si Advertising pe care am dezvoltat-o pe parcursul ultimilor 4 ani de zile. Incepand de la 1 iunie 2017 ma voi muta in Bucuresti si voi deschide un birou si in capitala. Acesta va fi localizat in Piata Victoriei (pana la sf. lui 2017) iar ulterior pe Calea Floreasca.
Ca idee, procesul de angajare va incepe dupa 1 iunie 2017, cand biroul va fi ready for action. Momentan, suntem in constructii.
Ma intereseaza sa angajez 1-2 oameni FULL TIME pentru fiecare din urmatoarele pozitii:
1. Content Writer / Copywriter;
2. Graphic Designer;
3. Web Developer - Wordpress;
4. Social Media Manager / SEO Manager;
Oferta este valabila doar pentru cei ce sunt dispusi sa se angajeze, cu contract de munca, preferabil full-time dar accept si part time in cazul in care candidatul este deosebit din punct de vedere al cunostintelor si are un portofoliu stufos.
Esti interesat? Trimite-mi un e-mail la george.ginghina@createvertising.ro cu un CV si portofoliul tau. De ex. daca esti writer trimite-mi cateva dintre cele mai bune articole ale tale. Esti grafician? Trimite-mi 1-2 logo-uri, bannere, etc. Social Media Manager? Cateva exemple de postari cu ss ca sa vad reach & stuff. Ati prins ideea da?
Prioritate vor avea cei cu reputatie buna pe acest forum. Caut oameni seriosi, muncitori si placuti. Vreau un work environment friendly in care sa ne intelegem super fiecare cu fiecare. De asemenea, prioritate au cei volatili (Ex. care stiu sa scrie si content dar in acelasi timp fac si grafica sau video editing, whatever).
Beneficii?
1. Pachet de salarizare atractiv;
2. Contract de munca;
3. Asigurare medicala;
4. Work environment misto - o sa avem aparatura de ultima generatie, un studio de productie video facut la marea arta, etc.
5. Echipa de oameni tineri, seriosi si profesionisti;
6. Oportunitatea de a lucra de la birou si pentru proiectele personale sau freelancing cat timp v-ati achitat de task-urile zilnice pentru noi;
7. Posibilitate de finantare daca prezentati o idee buna pe care putem sa o punem in practica.
8. Posibilitate de a facilita relocare pentru cei ce vor sa faca pasul catre Bucuresti de la 1 iunie, dar locuiesc in provincie momentan.
Astept aplicanti in numar cat mai mare!

Răspunde cu citat