Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Caut Content Writer - Colaborare pe termen lung.

Tombstone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    10th December 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    40
    Putere Rep
    20

Implicit Caut Content Writer - Colaborare pe termen lung.

Salut baieti,

Craciun fericit inainte de toate. Stiu ca nu e ceva nou pt voi si ati mai auzit genul asta de anunt. Ideea e urmatoarea:

Am nevoie de 2 content writeri de la anul , cand o sa incetez colaborarea cu actualul meu content writer deoarece o sa fie in imposibiliatate de a mai scrie pt. pleaca din tara. Ca descriere am o echipa de cativa baieti si cautam 2 content writeri cu ceva experienta in domeniul online pe partea de scris articole de tip review. Ca prezicare doresc articole strict review-uri de produse IT de minim 300 de cuvinte si eventual ceva mai tarziu si pe partea de health & beauty si alt gen de produse. Doresc un PM cu cele mai bune preturi pe 100 de cuvinte, precizez ca am cateva proiecte care o sa necesite un numar destul de consistent de articole pe luna (100/300).De asemenea vreau si un pret de bulk pe sa zicem 10 articole.

Doresc profesionalism si rog pe cei care considera ca plagiatul bine ascuns sau rescrisul de articole fraza cu fraza inseamna content writing sa stea politicos deoparte sau sa vizeze alte topicuri, nu are rost sa ne pierdem timpul, avem ceva experienta in a le descoperi indiferent ca trec de copyscape sau alte tooluri de verificare a plagiatului si o sa munceasca degeaba la fel cum au pati-o si altii.

Vreau o relatie online bazata pe profesionalism si incredere, de durata, in care toata lumea sa fie multumita, WIN-WIN situation, precizez ca actualul content writer il avem de peste 2 ani de zile. Plata o sa fie paypal sau transfer bancar dupa cum doreste fiecare, dar numai dupa finalizarea articolelor si dupa verificarea lor amanuntita (nu dureaza mai mult de o zi lucratoare).Deci pt cei care doresc jumatate de plata upfront sau integrala din diferinte motive sau neincredere ii rog sa nu ne trimita nici un PM.

Va multumesc pt. intelegere

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Avand in vedere ca userul este nou si ca nu doreste sa plateasca decat la final, ma simt nevoit sa va avertizez asupra acestui fel de intelegeri.
    Evitati sa munciti pe degeaba, mai ales in conditiile in care decizia "e copiat / nu e ce trebuie" este luata de client.

Seopedia nu va poate proteja in cadrul sectiunii "cereri servicii"! Aici pot scrie userii care nu au trecut de "filtrul" comunitatii!

Tombstone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    10th December 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    40
    Putere Rep
    20

Implicit

Nu e nici o problema Dan ca ai completat cu aceste informatii dimpotriva oamenii trebuie sa fie constienti de asta, dar daca stii cate ceva despre content writing cred ca ai auzit ca in general cam peste tot plata se face la final, stai linistit exista o gramada de baieti care au vazut o oportunitate din a face SCAM din momentul in care isi ofera serviciile si cer jumatate de plata inainte, deci pana la urma totul se rezuma la incredere. Si ca raspuns la ce ai spus tu, cand se ia o decizie gen "e copiat" se aduc si dovezile necesare plagiatului nu e doar verbal, "nu e ce trebuie" sincer nu am spus cuiva pana acum pt ca vad din primele articole ce tip de content ofera si stiu daca mergem mai departe sau nu, inca de cand trimite sample-urile. Multumesc.
    Ultima modificare făcută de Tombstone; 25th December 2015 la 23:26.

DjDany este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th May 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca mai este valabil anuntul tau, as fi interesat de el! Lasa-mi in pm niste date de contact unde putem sa discutam mai multe detalii

GabrielaC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2015
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu as fi interesata. Un email ar fi perfect pentru a discuta mai multe detalii!

carmine871 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2016
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit Salut

Sunt interesat de propunerea ta. Lasa mail.

garfield23 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Dan, greseala este a celor care accepta astfel de conditii.
    De ce, invariabil, cel care ofera de munca pune conditii, iar cel care munceste trebuie sa le si accepte?
    Aceasta practica este in totalitate dezechilibrata si nu lasa loc de nimic celui care se apuca de lucru.
    Putem schimba ceva? Eu zic ca da, iar acest lucru se refera la impartirea beneficiilor si pierderilor care apar dintr-o astfel de colaborare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st July 2013, 15:34
  2. Caut content writer nisa familie/copii - colaborare pe termen lung
    De filip.camara în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th December 2012, 11:31
  3. Caut content writer nișa "copii" - colaborare pe termen lung
    De adrianciocalau în forumul Locuri de munca
    Ultimul Post: 14th September 2012, 15:55
  4. [Caut] Content writer nisa asigurari pe termen lung.
    De Mihai C în forumul Continut web
    Ultimul Post: 27th March 2012, 09:41
  5. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 12th April 2011, 09:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •