Situatia sta naspa, am si eu cateva domeni in pending ale calor proprietari nu mai exista (erau firme si s-au desfintat)

Nu e un secret ca vanez domenii bune, asfel incat acum cateva luni am inceput vanatoarea a 5 domenii care erau suspendate pentru 3 luni.

Dupa cele 3 luni am sunat sa le revendic, si au zis ca mai dureaza cateva zile, ca asteapta decizia cerui care a facut sezisarea daca le cumpara el, etc.... am zis ok, pierd domeniile astea dar nui nicmi am altele mai bune care nu mai au proprietar.

Mi-au spus ca tre sa ma duc la registrul comertului sa scot contra cost un document care atesta ca nu mai exista firma, etc .. intra 3 luni in suspendare. Iar eu intre. Si dupa aia sunt primul care poate sa il cumpere iar ei spun ca nu ca scrie pe pagina lor ca il ia care il prinde primul.

Deci daca face un smeker plangerea e primul pe lista, are chiar timp sa se decida daca le cumpara sau nu, daca le fac eu sunt sanse sa alerg sa dau bani si sa ia alt smeker domeniul.

Deci daca e cineva bagat pe la rns si ma poate ajuta am vreo 2 domenii bune pe care as vrea sa mi le insusesc si nu pot, asa ca stau si astept vremuri mai bune cu ele.