Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Cat ati da?

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    43

Implicit Cat ati da?

Saptamana trecuta am folosit pe o pagina de a mea un script de marire imagine la mouseover. Din tot ce am cautat, asta a fost cel care mi s-a potrivit cel mai bine. Zice ca e free. So, daca e free, de obicei nu mai citesc conditii si alte alea. Da cica scrie pe undeva ca daca il folosesc pe pagina comerciala, trebuie sa le donez ceva. Azi mi-au trimis email de atentionare ca inca nu le-am donat nik si ca "you may wish to make a goodwill gratuity of your choice".

Bun, vreau sa le dau, dar cat? Ca daca le dau 1$ ma injura ei si daca le dau 50$ ii injur eu. Cat ati da voi din proprie initiativa pe asa un script?
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    35
    Posturi
    652
    Putere Rep
    34

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    42

Implicit

As cauta alt script

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Diana Vezi Post
    Saptamana trecuta am folosit pe o pagina de a mea un script de marire imagine la mouseover. Din tot ce am cautat, asta a fost cel care mi s-a potrivit cel mai bine. Zice ca e free. So, daca e free, de obicei nu mai citesc conditii si alte alea. Da cica scrie pe undeva ca daca il folosesc pe pagina comerciala, trebuie sa le donez ceva. Azi mi-au trimis email de atentionare ca inca nu le-am donat nik si ca "you may wish to make a goodwill gratuity of your choice".

Bun, vreau sa le dau, dar cat? Ca daca le dau 1$ ma injura ei si daca le dau 50$ ii injur eu. Cat ati da voi din proprie initiativa pe asa un script?
    Parerea mea e ca scriptul asta nu merita donatii sau sa il cumpere cineva.Sunt o gramada de scripturi identice pe net,mai ales daca stii putin javascript poti modifica si tu unul...

Tot parerea mea e sa nu donezi nimic, si sa il folosesti asa, eventual poti schimba bucati din cod.

Dupa cum arata respectivul site cred ca l-au luat si ei de undeva scriptu si sau gandit ca poate prind un peste , cu donatiile astea....

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Nica Cristian Vezi Post
    maxim 10$ ar fi ok parerea mea
    Subscriu
    + sa mentioneze undeva vizibil acest lucru
    + cred ca asta a si fost scopul pentru care au ascuns, ca mai apoi sa-si caute scriptul si sa ceara "donatii", o forma de comert...

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    43

Implicit

Hmmm, nu e tocmai ascuns, scrie in instructiunile scriptului:
    This code is free for private non-commercial use. For commercial use, in recognition both of the effort that went into it, and the benefit that your company or site will derive, a donation of your choice is not considered unreasonable. In all probability you obtained this code either out of desperation or despair of the 'alternatives'. 'Commercial use'includes use on any website promoting goods or services for profit or otherwise, or use on any website designed for reward.

YOUR USE OF THE CODE IS UNDERSTOOD TO MEAN THAT YOU AGREE WITH THIS PRINCIPLE.

You may donate at www. scripterlative. com, stating the URL to which the donation applies.
    Din ce au scris, am inteles ca pot sa donez daca vreau, dar nu sunt obligata. Totusi mi-au trimis email...

Ok, inteleg ca au muncit ceva la scripturile lor, de aia am si zis ca le trimit ceva. Dar nu vroiam sa le trimit prea mult

PS. Nu ma pricep la javascript, asa ca asta mi s-a potrivit de minune, ca n-am avut ce modifica la el.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Din ce au scris, am inteles ca pot sa donez daca vreau, dar nu sunt obligata. Totusi mi-au trimis email...

Ok, inteleg ca au muncit ceva la scripturile lor, de aia am si zis ca le trimit ceva. Dar nu vroiam sa le trimit prea mult

PS. Nu ma pricep la javascript, asa ca asta mi s-a potrivit de minune, ca n-am avut ce modifica la el.
    Sunt multi webmasteri care lucreaza pt firma si mai folosesc scripturi din astea si nu doneaza... daca vrei sa fii tu prima.. macar daca era roman

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

consider eu ca 5 $ e ok

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

nu mi se pare prea stralucit script-ul... 5-10$ maxim.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

5-10$ zic si eu. Tu esti multumita cu script-ul si le si inchizi gura cu $5 (10 RON).

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •