Am trait sa o vad si pe asta filmul meu preferat (the Godfather) pe locul 2si pe primul loc The dark Knight http://www.imdb.com/chart/top?tt0468569 . cine oare mai navigheaza pe imdb ??? ..... Oricum chiar am ramas foarte surprins.....
Am trait sa o vad si pe asta filmul meu preferat (the Godfather) pe locul 2si pe primul loc The dark Knight http://www.imdb.com/chart/top?tt0468569 . cine oare mai navigheaza pe imdb ??? ..... Oricum chiar am ramas foarte surprins.....
Eh asteapta ca se echilibreaza. Acuma toti is entuziasti dupa ce l-au vazut![]()
sincer personal cred ca nasul este o capodopera de arta ... , iar "domenii" vrei sa faci numarul de posturi mai mare .... ? (cu raspunsuri de genu' asta) ?
usurel, usurel.
la ce m-ar ajuta numarul de posturi?
daca ai fi urmarit stirile, ai fi aflat de faza cu IMDBul inca de acum cateva zile.
se speculeaza ca din cauza lui Heath Ledger (ultimul lui film...)
si "Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring" a fost pe primul loc o vreme.
dupa cateva luni, filmul nu cred ca se va mai gasi in top 20.
desi unul din filmele preferate e al treilea (acum),am invatat sa nu pun mare importanta pe ratingul de la IMDB de cand m-am dus la o cretinitate de film ce avea un rating de aproape9....si care si acum are MULT peste cat merita.
multumit de postul asta, sau...?
stiu despre Heath Ledger - ca a fost gasit mort se pare ca din cauza unei supradoze de heroina si .....
insa ma deranjat atitudinea gen "so what .... nimic nou sub soare .... e cam expirata stirea ..."
personal e prima oara cand vad pe primul loc un alt film decat nasul ... si chiar am ramas surprins .... in fine vroiam sa bat in alta parte si anume ca traim intr-o lume foarte dura in care artificialitatea primeaza ... si de aceea film gen lord of the rings, cronicile din narnia si sa nu uitam litigiul nostru the dark knight... ajung in top box office deoarece omul are nevoie sa fuga de realitate, care (din pacate) este destul de apasatoare ...
unde sunt filmele gen the haunting party sau uite un film mai recent vazut taken care expune realitatea (oarecum) asa cum e ea dura din pacate si manipulate de oameni cu foarte bani. uita-te la zeist geist un documentar exceptional (cam tras de par la unele faze) insa incearca sa expuna adevarul care si din punctul meu de vedere este cam acelasi ... si multe altele.
btw: multumit de post tau, sper si tu de al meu
ontopic: am cam exagerat cu "punctul meu de vedere" insa ma simt nevoit sa o fac deoarece majoritatea romanilor daca vad un film, chiar daca filmul respectiv nu este unul exceptional insa lor le-au placut, filmul este bun, nu ca le-au placut lor .... adica o parere subiectiva ...
Nici eu nu ma prea iau dupa rating-uri. Au fost filme care toata lumea le-a criticat si au rating mic, dar care mi-au placut foarte mult si altele care erau marcate drept capodopere si am adormit dupa cateva minute.
Am inteles ca s-ar putea ca Heath Ledger sa primeasca si Oscar-ul, post mortem.
O sa ma uit si eu la filmul asta, desi nu prea cred ca e mare capodopera.
Acum depinde de gusturile fiecaruia, am vazut pe imdb filme cu note mari care mie nu mi-au placut deloc si viceversa.
Aici nu a intrat inca in top: http://www.cinemarx.ro/topuri/top-100-filme/. Oricum la noi doar acum a inceput sa ruleze, sunt curios cum vor arata topurile romanesti peste 2 saptamani. Suntem mai breji decat americanii sau nu?![]()
Acuma si la un film din asta, nu poti sa mergi cu acelasi state of mind ca si cum ai merge la Godfather sa zicem. Eram saptamana trecuta parca la Hitchcock si unul din spatele meu, cand zbura Will Smith "nu-mi place ca nu ii realistic"...no shit, sherlock. Daca mergi la filme gen Superman, Batman, Transformers si te astepti la realism...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)