Dupa cate am inteles, se va vota maine despre acest lucru. Ramane de vazut...
Dupa cate am inteles, se va vota maine despre acest lucru. Ramane de vazut...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
NU am stat sa recitesc cele de mai sus, dar din cate am inteles eu (surse sigure) pot sa va spun ca la nivel global se vor putea inregistra in mod gratuit domeniile. Acest lucru se afla inca in dezbatere.
Astept sa ma contraziceti.
E foarte buna ideea, sa vedem ce iese. Oricum, o sa fie iar bataie mare pe cuvintele importante![]()
cred ca o sa fie un dezastru total. vor aparea mii de TLD-uri, cu alte milioane de domenii. cand vei cauta un domeniu, daca nu sti terminatia esti mort. si cred ca cuvintele importante se vor lua inainte sa ajunga pe piata. sunt de acord cu liberalizarea TLD-urilor dar sa fie contra-cost, mult contra cost ca sa fie un pic controlata toata treaba asta.
Anunturi gratuite produse apple
Pai oricum o sa coste mult de la inceput, e clar ca nu o sa pot sa concurez pe un tld gen .anunturi cu Anuntul Telefonic, de exemplu![]()
daca ai un site de anunturi, cumperi TLDul .anunturi, si dai in folosinta SLDul www.anunturi.
astfel, utilizatorul nu se mai oboseste sa puna www.anunturi.ro, www.anunturi.com sau ce punea el inainte, si va ajunge la tine mai usor decat la "concurenta".
desi acum spun ca nu le vor vinde, cele mai cautate TLDuri vor fi .cmo,.con,.bet etc-iar internetul se va umple cu alte 'jdemii de pagini parcate.
Are logica doar daca merge in paralel cu sistemul actual... cuvintele din dictionar se termina destul de repede...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Probabil ca preturile vor fi enorme.
As fi curios cat o sa coste: .google
Download Soft Free try it and buy it. - http://www.downloadsoftfree.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)